وهب مختاران روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲ هزار و ۱۲ دانش آموز پسر و ۲ هزار و ۲۸۱ دانش آموز دختر در دوره های مهارتی شرکت کردند.
وی، مهارت آموزی را بهترین و نزدیکترین راه برای اشتغالزایی و فقرزدایی دانست و افزود: دانش آموزان از تخصص خود برای درآمدزایی و کسب تجربه بهره مند می شوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان با بیان اینکه دانش آموزان در چهار خوشه خدمات، کشاورزی، صنعت و فرهنگ و هنر آموزش دیدند،گفت: مهارت آموختگان در رشته هایی مانند الکترونیک، برق، صنایع دستی، مکانیک، هنرهای تجسمی، صنایع خودرو، صنایع پوشاک،صنایع چرم و دیگر رشته ها آموزش دیدند.
مختاران بیان کرد: گاهی اثرات بیکاری و نبود شغل و مهارت، منجر به بزهکاری جوانان می شود و اگر برای نوجوانان و جوانان فضای یادگیری تخصص ایجاد شود بدون شک هیچ کدام از آنها به کارهای پرمخاطره روی نمی آورند.
وی با اشاره به اینکه "حرفه آموزی" دغدغه خانواده ها برای ایجاد اشتغال جوانان را برطرف میکند،گفت: چنانچه برای استعداد سنجی در سنین نوجوانی و جوانی اقدام شود به تدریج مشکل بیکاری در جامعه برطرف می شود و کارآفرینی و ایجاد اشتغال رونق می گیرد.
نظر شما