«علی جودکی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، در خصوص مقایسه آمار اکتشاف، کشف و بهرهبرداری در استان مرکزی، بیان کرد: ۱۱ فقره پروانه اکتشاف در سال ۱۴۰۲ در این استان صادر شد که این آمار در سال ۱۴۰۱ به چهار فقره رسید، تعداد گواهی کشف نیز از پنج فقره در سال ۱۴۰۱ به ۱۶ فقره در سال گذشته رسید و تعداد ۱۷ پروانه بهرهبرداری هم در سال گذشته با سرمایهگذاری ۵۹۵ میلیارد ریال صادر شد که این رقم در مدت مشابه قبل از آن، ۱۷ فقره با سرمایهگذاری ۲۵۳ میلیارد ریال بود.
وی ظرفیت استخراج معادن استان مرکزی را در سال گذشته ۴۷۰ هزار تُن و در سال قبل از آن ۳۵۱ هزار تُن اعلام کرد و گفت: ذخیره قطعی بخش معادن این استان هفت و هزار و ۸۳۵ هزار تُن در سال ۱۴۰۱ بود که این عدد سال گذشته ۱۲ هزار و ۳۶۰ هزار تُن برآورد شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی عنوان کرد: ۲۶ نشست ستاد تنظیم بازار سال گذشته در این استان برگزار شد که ۱۴۶ مصوبه در پی داشت.
جودکی تعداد واحدهای ثبتنام شده در سامانه جامع انبارها در سال گذشته نیز گفت: تعداد این واحدها به یکهزار و ۹۰۸ فقره رسید که از این تعداد ۹۸۲ فقره تایید، یکهزار و ۹۲ واحد در انتظار تایید و ۹۲۶ واحد غیر فعال شد.
۳۵ نوع ماده معدنی در معادن استان مرکزی در حال استخراج است که بیشترین تعداد مربوط به معادن تراورتن به میزان ۱۰۹ فقره و سنگ لاشه ۱۱۶ فقره است و بیشترین تعداد معادن در شهرستانهای محلات و ساوه و زرندیه است.
نظر شما