به گزارش خبرنگار ایرنا، علی باقری روز یکشنبه در جلسه شورای معاونین این اداره کل با اشاره به نامگذاری امسال رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم"، در سخنانی اظهار داشت: برای تحقق شعر سال رهبری، تمام دستگاههای اجرایی استان باید علاوه بر شناسایی ظرفیت های موجود و استفاده بهینه از امکانات، به بخش تعاون نگاه ویژه ای داشته باشند.
وی اظهار داشت: تمام دستگاه های اجرایی استان باید در راستای توسعه بخش تعاون نقش ویژه ای ایفا کنند و این مهم در جلسه شورای هماهنگی توسعه بخش تعاون استان به ریاست استاندار پیگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات با کیفیت به مردم همواره باید در دستور کار مدیران باشد، خاطرنشان کرد: مشارکت مردم در کارها، به ویژه در بخش جهش تولید باید مورد توجه مسئولان دستگاه های اجرایی استان قرار گیرد و با توجه انتخاب شعار سال، مسئولیت تمام کارکنان و به ویژه در بخش تعاون را دوچندان کرده است.
مدیرکل تعاون مازندران با بیان اینکه باید تمام توان خود را با کمک مردم برای جهش تولید که قطعا اشتغال آفرینی و تقویت اقتصاد مردمی را در پی دارد، به کار گیریم، تصریح کرد: وحدت، همدلی و همبستگی درون سازمانی موجب ارائه خدمات مطلوبتر به مردم می شود.
باقری با اشاره به تصویب و ابلاغ سند توسعه تعاون توسط دولت سیزدهم و ضرورت اجرای آن، اظهار کرد: مشارکت دستگاه های اجرایی در راستای توسعه بخش تعاون مورد توجه و تاکید جدی است و این مهم نیز در جلسه شورای هماهنگی توسعه تعاون استان به ریاست استاندار پیگیری خواهد شد.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.
نظر شما