فاطمه علیپور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: این رشد جوجه ریزی که افزایش عرضه گوشت مرغ به بازار را درپی داشته است با همراهی مرغداران و تشکلهای طیور محقق شد و جهاد کشاورزی این روند رشد تولید را با قدرت بیشتر ادامه خواهد داد.
وی افزود: سال گذشته هفت میلیون و ۲۷۵ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد، در حالی که سال ۱۴۰۱ این میزان بیش از پنج میلیون قطعه بود.
کارشناس شیلات و طیور جهاد کشاورزی شهرستان شیروان گفت: افزایش واحدهای پرورش مرغ این شهرستان از ۵۹ واحد به ۶۵ واحد مرغداری از جمله علل اصلی افزایش جوجه ریزی در شیروان است.
علیپور افزود: در سالهای اخیر با اقدامهای صورت گرفته برای ارتقای سطح استانداردهای فنی و افزایش بهرهوری در واحدهای پرورش مرغ مستقر در شهرستان، علاوه بر تلاش برای بالا بردن توان عرضه گوشت مرغ و تامین نیاز بازار در این بخش، ارتقای سطح کیفیت این محصول نیز مورد توجه بوده است.
وی بیان کرد: بالابردن میزان جوجهریزی یکی از اقدامهای مهم برای افزایش سطح تولید گوشت مرغ در شیروان است و این موضوع با همراهی مرغداران در حال انجام و در آینده نیز این روند با هدف تامین نیاز بازار با جدیت دنبال خواهد شد.
به گفته وی، شهرستان شیروان دارای ۶۵ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۹۳۲ هزار و ۹۶۰ قطعه با جوجه ریزی هفت میلیون و ۲۷۵ هزار قطعه در سال است.
به گزارش ایرنا، مرکز شهرستان ۱۵۷ هزار نفری خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد واقع است و با تولید ۶۸ درصد قطب تولید مرغ در استان خراسان شمالی است.
نظر شما