بازدید ۳ میلیون نفری از اماکن گردشگری تهران/انتقاد از عملی نشدن وعده توسعه حمل و نقل عمومی

تهران‌بزرگ - ایرنا - رییس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اجرای برنامه‌های متنوع درحوزه فرهنگی و گردشگری پایتخت در ایام نوروز و رمضان، گفت: سه میلیون نفر در تعطیلات نوروز از اماکن گردشگری تحت نظارت مدیریت شهری بازدید کردند.

به گزارش ایرنا، سید احمد علوی روز یکشنبه در دویست و بیست و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از دست اندرکاران حوزه گردشگری، فرهنگی و اجتماعی، اظهار کرد: ما در سطح شهر برنامه های خوبی در حوزه فرهنگی و گردشگری داشتیم. با توجه به تقارن عید نوروز و ماه رمضان کار سخت تر بود. سه میلیون نفر از اماکن گردشگری تحت نظارت مدیریت شهری بازدید و از خدمات آن استفاده کردند.

علوی با اشاره به بازدید ۵۰۰ هزار نفر از برج میلاد، یادآور شد: اراضی عباس آباد نیز برنامه‌های متنوعی را برگزار کرد. خانه موزه‌ها نیز با استقبال گردشگران مواجه شدند و از سویی دیگر برنامه‌هایی که در بوستان لاله در منطقه ۶ برگزار شد، با استقبال مردم همراه بود و با توجه به این موضوع دو سال و نیم است که لایحه سازمان گردشگری به شورا نیامده است.

رییس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: امیدواریم این فضاها در طول سال نیز برپا و برنامه ها ادامه دار باشد.

لزوم نظارت بیشتر بر جابه‌جایی درخت در پایتخت

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه اگر مجوز جابجایی درخت در کمیسیون ماده هفت صادر شود تا ۱۵ اسفند قابلیت اجرا دارد، اظهار کرد: اگر این اقدام پس از مدت یاد شده انجام شود، منجر به آسیب به درختان خواهد شد. وقتی تقاضایی برای جابجایی درخت مطرح می‌شود، چند موضوع را در نظر می‌گیریم که آیا می‌توان بدون جابجایی و یا کمترین جابجایی، پروژه را اجرایی کرد یا خیر؟

مهدی عباسی افزود: در صدور مجوز به محیط بن درختان و ارزش پروژه ها توجه می شود و اگر در تضاد با هم باشند، قطعا اجازه اجرای آن را نمی‌دهیم و به احتمال زیاد در اجازه جابجایی‌ها، کمترین خطا را خواهیم داشت اما از مدیرعامل سازمان بوستان‌ها درخواست می‌کنیم که تیمی را موظف کنند که نظارت کافی را داشته باشند، البته این نظارت وجود دارد.

وی با بیان اینکه رفتار ما تابع نگرش ماست، یادآور شد: اگر درخت را موجودی ضایع در شهر بدانیم، رفتاری مبتنی بر آن خواهیم داشت و اگر یک سرمایه و میراث طبیعی و الزام و تکلیف شرعی و قانونی می‌بینیم، حفظ آن تکلیف حقوقی به شمار می‌رود؛ اگر دیدیم رفتار غلطی اتفاق می‌افتد، به رفتار نپردازیم بلکه باید نگرش را درست کنیم و آن فرد احتیاج به مساعدت و ارتقای ذهنی دارد، باید نگرش‌ها تغییر کند تا درختان شهر نیز حفظ شوند.

ضرورت توجه و تحول جدی در حوزه سلامت غذا

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ۱۹ فروردین ماه روز جهانی بهداشت است یادآور شد: شعار جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۴ «سلامت من؛ حق من» است اما این سلامت و این حق توسط یک رژیم جعلی، از بین رفته و آنان پزشکان و پرستاران و شهروندان را به خاک و خون می‌کشند، کاش سازمان بهداشت جهانی نسبت به موضوع غزه بیانیه‌ای صادر می‌کرد.

مهدی پیرهادی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف سازمان جهانی بهداشت با بیش از ۷۰ سال فعالیت، ارتقاء سطح سلامت شهروندان است، تاکید کرد: امیدواریم این سازمان نقش خود را در برابر فجایع غزه انجام دهد.

وی با بیان اینکه اتفاقات بسیار بی نظیری در حوزه سلامت پس از انقلاب اسلامی رخ داده است که این از دستاوردهای انقلاب اسلامی است، گفت: البته باید در مدیریت حوادث و بلایای طبیعی و ارتقای سلامت خانواده شاهد تحولات بیشتری باشیم. در حوزه مدیریت پسماند هم باید تحولات بیشتری صورت بگیرد.

وی ادامه داد: در حوزه سلامت غذا به دلیل وجود سموم زیادی که در حوزه کشاورزی استفاده می‌شود، هنوز شاهد تغییر و تحول در این بخش نیستیم که منجر به شیوع بیماری‌های متعددی از جمله سرطان خواهد شد؛ در خصوص جلوگیری از مصرف دخانیات نیز باید اقدامات لازم صورت بگیرد.

انتظار تحول جدی پایتخت در یک سال باقی‌مانده از دوره ششم مدیریت شهری

رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه یک سال از عمر دوره ششم مدیریت شهری باقی مانده است، اظهار کرد: همین مدت کوتاه با تلاش جهادی می تواند منجر به تحول شود.

نرجس سلیمانی با اشاره به اینکه به رغم تصویب بودجه، اصرار شورا و تمایل شهردار برای توسعه حمل و نقل عمومی هیچ گشایش مؤثری اتفاق نیفتاده است، افزود: در جابجایی مردم برغم تذکرات مکرر شاهد تحول خاصی نبودیم. به رغم قانون جوانی جمعیت، مادر دارای نوزاد و فرزند خردسال به پیاده رو مناسب سازی شده دسترسی ندارد، هرچند مناسب سازی در سطح شهر صورت گرفته باشد.

وی با بیان اینکه پله های برقی پل های عابر پیاده نیز با مشکل روبه رو هستند، اظهار کرد: گلایه های متعددی در مورد عدم کیفیت آسفالت توزیع شده در معابر فرعی داشته‌اند، این کیفیت نسبت به معابر اصلی و بزرگراه‌ها متفاوت است و با توجه به عوارضی که از مردم اخذ می‌شود، این حق آنهاست که خدمات را با بهترین کیفیت دریافت کنند.

سلیمانی با تأکید بر اینکه برقی سازی وسایل حمل و نقل عمومی اقدام خوبی است اما با توجه با ناترازی انرژی در کشور قابل اجرا نیست و باید فکری به حال آن شود، گفت: به رغم وعده‌های مکرر و مصاحبه‌های زیاد هنوز به نتیجه خاصی در توسعه حمل و نقل روزمینی نرسیده‌ایم.

وی یادآور شد: دو سال است که شهرداری هر از چندگانی علاقمندی خود را به مدهای جدید حمل و نقلی مطرح می‌کند، باید یادمان باشد که مونوریل صادقیه با صرف هزینه‌های بسیار رها شد و پول مردم هدر رفت و با توجه به اینکه ممکن است برخی طرح‌های حمل و نقلی به دوره فعلی نرسد، باید دقت لازم را در این خصوص داشته باشیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha