دکتر جواد دانایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار قوطی شیرخشک بیشتر از سال گذشته توزیع خواهد شد که اگر در سال جاری میزان موالید افزایش یابد، به همان نسبت به میزان شیرخشک توزیعی به داروخانهها افزوده میشود.
وی ادامه داد: سال گذشته در مجموع چهار میلیون قوطی شیر خشک برای عرضه به مردم در اختیار داروخانه ها قرار گرفت که یک میلیون و ۷۰۰ هزار قوطی شیرخشک در نیمه اول سال و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار قوطی شیرخشک در نیمه دوم به داروخانههای فعال در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد توزیع شد.
رییس اداره نظارت بر فرآوردههای طبیعی، سنتی و شیرخشک دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: با تدابیر صورت گرفته در موضوع توزیع و عرضه شیرخشک در ایام نوروز امسال، هیچگونه مشکلی در این خصوص مشاهده نشد.
وی اظهار کرد: در ۲ ماهه پایانی سال گذشته طرح تشدید نظارت بر عرضه شیرخشک در داروخانهها اجرا شد و طبق بازدیدهای انجام شده با حضور نماینده تعزیرات، ۱۳ داروخانه متخلف در این حوزه شناسایی و موسس داروخانه به مرجع قضایی معرفی شد.
دانایی با اشاره به استفاده از شیرخشک در آبمیوه فروشیها، افزود: طبق گزارشها برخی آبمیوه فروشیها از شیرخشک برای موارد ترکیبی با شیر استفاده می کنند که برخورد قانونی با حضور بازرسان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اتاق اصناف و اتحادیه مربوطه در صنف آبمیوه، بستنی و کافی شاپ صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در این راستا برای عرضه شیر خشک در داروخانهها در سامانههای بیمه سلامت و «تیتک» تنها کد ملی کودک شیرخوار لازم است، لذا به داروخانهها اعلام شده که در صورت احراز هویت عرضه شیرخشک را داشته باشند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
نظر شما