غلامرضا عشاقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای این میزان سامانههای نوین آبیاری در استان اصفهان سبب صرفه جویی بیش از ۱۴ میلیون متر مکعب آب شد.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۳۷ هزار و ۱۴۶ هکتار از زمینهای کشاورزی این خطه به سامانههای جدید آبیاری مجهز شده و میزان صرفه جویی در مصرف آب را به بیش از ۴۵۲ میلیون متر مکعب رسانده است.
مدیر امور آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه در این استان ۲۱۲ هزار هکتار ظرفیت اجرای سامانههای نوین آبیاری وجود دارد، تصریح کرد: پیش بینی میکنیم در قالب برنامه هفتم ۲۵ هزار هکتار از مزارع استان به این سامانهها مجهز شود.
عشاقی افزود: اعتبارات مصوب ریاست جمهوری در سال مالی ۱۴۰۱ از منابع ملی و استانی برای پروژههای مدیریت آب و خاک به مبلغ سه هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال بود که تاکنون بیش از ۲ هزار و ۸۳۴ میلیارد ریال آن تخصیص یافت.
وی تصریح کرد: چنانچه بیش از ۱۰۲ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی، ملی و مولدسازی طرحها به ما تخصیص یابد (با احتساب حداقل تورم هر سال ۲۰ درصد) زیر ساختهای مورد نیاز برای پروژه های آب و خاک از جمله سامانههای نوین آبیاری در چهار سال و متناسب با پیش بینیهای انجام شده تا پایان برنامه هفتم توسعه، ایجاد خواهد شد.
به گزارش ایرنا، برنامه هفتم توسعه (از سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶) با هدف حصول به پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت، یکی از اسناد مهم برای ورود به گام دوم انقلاب اسلامی به شمار میرود.
مجموع اراضی زراعی قابلکشت استان اصفهان حدود ۴۸۵ هزار هکتار است که در سالهای نرمال از حیث بارش، حدود ۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفهای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی اختصاص مییابد.
نظر شما