محمدحسین عطایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تولید مرغ سال گذشته در استان قزوین نسبت به سال ۱۴۰۱ که با رقمی معادل ۶۲ هزار و ۲۲ تن بود، حدود ۲۹ درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در سطح استان قزوین با ظرفیت سالانه ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال تولید هستند، ادامه داد: قزوین در تولید و تامین مرغ توانسته سهم بسزایی در بازار داخلی و همچنین استانهای معین کشور ایفا کند.
عطایی بیان کرد: اسفندماه سال گذشته حدود ۹ هزار و ۸۵ تن گوشت مرغ در مرغداری های این استان تولید شد، در حالی که شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی را با ظرفیت سه میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه را به خود اختصاص داده است.
این مسوول با اشاره به اینکه قزوین در حوزه گوشت مرغ سالانه ۲ برابر مصرف مورد نیاز خود را تولید می کند، تصریح کرد: گوشت تولیدی مرغ استان قزوین پس از تامین و عرضه گوشت مورد نیاز در بازار، به استانهای همجوار از جمله البرز و تهران ارسال میشود.
عطایی بر تکمیل زنجیرههای ارزش در واحدهای دام و طیور تاکید کرد و یادآور شد: یکی از راهبردهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی در توسعه اقتصادی واحدهای دام و طیور، ایجاد و تکمیل زنجیره ارزش است که استان قزوین در راستا همواره پیشگام بوده است.
به گفته رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، تقویت مرغ نژاد آرین، ترویج تولید و مصرف مرغ سایز و همچنین حمایت از تولید کنندگان این عرصه از برنامههای مهم سازمان در سال جاری است.
نظر شما