تورج کرمیان روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به منظور حفظ بهداشت و سلامت عمومی شهروندان، این اداره اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان بر مراکز عمده تهیه و توزیع فرآوردههای خام دامی اعم از سردخانه ها، مراکز بسته بندی، قصابی ها، رستوران ها، کشتارگاه ها و مراکز عرضه ویژه نوروز و ماه رمضان کرده است.
وی افزود: در همین راستا و طی این مدت ۲ هزار و ۲۷۶ مورد بازدید از آغاز اجرای این طرح از سطح این مراکز و واحدها انجام و ۵۹ مورد تخلف شناسایی و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد که در نهایت منجر به پلمب شدن ۱۲ واحد گردید.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه ادامه داد: گوشت، فرآورده و آلایش های جمع آوری شده با دستور مقام قضایی به طریق کاملا بهداشتی امحاء و از چرخه مصرف خارج شده است.
کرمیان افزود: از شهروندان تقاضا می شود، گوشت و آلایش مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و هرگونه انتقاد، پیشنهاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.
وی اضافه کرد: شهروندان همچنین هنگام خرید گوشت مصرفی خود به مهر دامپزشکی و برچسبی که دارای تاریخ انقضا، تاریخ، محل تولید و شرایط نگهداری بر روی لاشه است توجه و دقت لازم را داشته باشند.
به گزارش ایرنا، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
استان کرمانشاه دارای بیش از سه میلیون راس واحد دام سبک و ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار راس دام سنگین است که بیشتر آنها به صورت سنتی است.
این استان همچنین ۲۱ کشتارگاه شامل سه کشتارگاه صنعتی دام ( ۲ کشتارگاه در شهر کرمانشاه و یک کشتارگاه در شهرستان کنگاور) ، هفت کشتارگاه صنعتی طیور و ۱۱ کشتارگاه سنتی دارد.
نظر شما