سرهنگ پاسدار غلامرضا فلاحی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات اجرایی این پروژه با پیش بینی سه هزار و ۴۰۰ متر مربع زیربنا در ۲ طبقه سال ۱۴۰۰ آغاز شد.
وی بیان کرد: در سفر اول رئیس جمهور به خراسان جنوبی ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار به موزه طبس اختصاص یافت که تاکنون حدود ۱۴۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی گفت: با توجه به قرارگیری این موزه در مکان خاص، احداث آن هزینههای زیادی در پی دارد که نیازمند حمایت مسئولان هستیم.
وی افزود: موزه استکبارستیزی طبس بدون شک به یک زیرساخت فرهنگی بینالمللی برای نظام جمهوری اسلامی و استان خراسان جنوبی تبدیل خواهد شد.
فلاحی عنوان کرد: در چند سال اخیر واقعه صحرای طبس مورد توجه خاص قرار گرفته و یکی از مواردی که میتواند ابعاد این واقعه را پررنگ کند ساخت موزه استکبارستیزی و بینالمللی طبس است.
وی با بیان اینکه تمامی مسئولان باید کمک کنند تا اعتبار مورد نیاز این پروژه تامین شود گفت: با بازگشایی موزه استکبارستیزی راه و مسیر برای حضور گردشگران بینالمللی نیز باز میشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی یادآور شد: در این موزه نه تنها تمامی آثار باقیمانده از حادثه صحرای طبس که نقش آمریکا در صحنههای مختلف برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی هم به تصویر کشیده میشود.
وی عنوان کرد: آینده صحرای طبس با ساخت این موزه استکبارستیزی در سالهای آتی بسیار خوب پیشبینی میشود.
پنجم اردیبهشت سال ۱۳۵۹ نظامیان آمریکایی با هواپیماها و بالگردهای خود برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی نوپای ایران و آزادی جاسوسان در بندشان طی عملیاتی پیچیده وارد عمق خاک کشور شدند و در محلی فرود آمدند که امروز با نام "موزه بینالمللی استکبارستیزی صحرای طبس" شناخته میشود.
عملیات نظامی و حمله تجاوزگرانه نظامیان آمریکایی موسوم به "پنجه عقاب" بر اثر توفان شن و امداد الهی به شکست خفتبار منجر شد.
صحرای طبس در فاصله ۱۳۰ کیلومتری محور طبس - یزد قرار دارد و هر سال به همین مناسبت مراسمی با حضور مردم و مسوولان در شهرستان طبس برگزار میشود.
نظر شما