سیروس محمودیان روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در قالب این طرح که از اول امسال در استان اجرا شده تاکنون بیش از هفت هزار مادر روستایی دارای سه فرزند و بیشتر که سن آنان ۱۸ تا ۵۰ سال قرار دارد، به صورت رایگان بیمه شدند.
وی اضافه کرد: مادران روستایی که فرزند سوم آنان اول سال ۱۳۹۶ به دنیا آمده باشند، در قالب این طرح به صورت رایگان بیمه می شوند و برای مادرانی که بیشتر از سه فرزند دارند، به ازاری هر فرزند ۲ سال سابقه ارفاقی در نظر گرفته می شود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجانغربی گفت: مرحله نخست بیمه رایگان مادران دارای سه فرزند، تا آخر فروردین ماه جاری ادامه دارد و انتظار می رود تا پایان این مرحله تعداد مادران بیمه رایگان افزایش پیدا کند.
وی اظهار کرد: مادران مشمول این طرح می توانند با مراجعه سایت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یا به صورت حضوری به کارگزاریهای فعال در آذربایجان غربی مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۱۹۳ هزار نفر در آذربایجانغربی عضو صندوق بیمه اجتماعی روستاییان هستند افزود: از مجموع اعضای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجانغربی حدود یک سوم آنان را بانوان و بقیه را آقایان تشکیل می دهند و میانگین سنی اعضا ۴۰.۵ سال است که هم سهم بانوان پایین و هم میانگین سن اعضا بسیار بالا است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجانغربی گفت: با تدبیر دولت سیزدهم قرار است یک میلیون نفر در کشور که فاقد بیمه هستند، به عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر درآیند، که از این تعداد، ۴۳ هزار نفر سهم آذربایجان غربی است.
وی اظهار کرد: تمامی افراد در گروه سنی (۱۸ تا ۵۰ سال) در صورت عضویت در گروههایی مانند روستاییان، عشایر، کشاورزان، رانندگان حمل بار و مسافران بین شهری، ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، زنبورداران، بافندگان قالی، فرش، گلیم و جاجیم، کارکنان مراکز و شرکت های وابسته به سازمان مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و نظام پزشکی، دانشجویان، بسیجیان، کارگران فصلی و سایر گروههای جامعه هدف میتوانند تحت پوشش این بیمه باشند.
محمودیان با بیان اینکه یکی از مشکلات این صندوق، قطع شدن پرداخت حق بیمه از سوی برخی افراد در میانه راه عضویت است، یادآور شد: افرادی که عضو این صندوق هستند، میتوانند سوابق خود را در صورت عضویت در صندوقهای دیگر بیمهای، انتقال دهند و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سال ۱۳۸۴ با مصوبه هیات دولت و به منظور حمایت از روستاییان و عشایر و کشاورزان در ایران تاسیس شد تا این اقشار نیز زیرپوشش حمایتهای اجتماعی قرار گیرند.
این صندوق یکی از صندوقهای چهارگانه و زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و رویکرد آن ارائه خدمات بیمه اجتماعی بلندمدت به کشاورزان، روستاییان و عشایر در بخشهای مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت است.
علاوهبر روستاییان و عشایر کارکنان شرکتهای فنی مهندسی و شبه کشاورزی مستقر در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، کارکنان شرکتهای نظام دامپزشکی و دانشجویان نیز میتوانند تحت پوشش این صندوق قرار گیرند.
هم اکنون صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر ۸۵ کارگزاری فعال در آذربایجان غربی دارد و افراد میتوانند با مراجعه به این دفاتر، نسبت به نام نویسی برای عضویت در صندوق اقدام کنند.
نظر شما