به گزارش ایرنا، وحید محمدی روز شنبه در آیین روز ملی گندم و نان ضمن تبریک این مناسبت ملی افزود: با برنامهریزی و تدابیر لازم می بایست شرایطی اتخاذ شود تا گندم تولیدی استان از مبادی خروجی خارج نشود و در اختیار مراکز خرید دولتی و خصوصی استان کرمانشاه قرار گیرد.
وی با تاکید بر ضرورت بازنگری در میزان ظرفیت کارخانههای آرد استان اضافه کرد: این موضوع در دستور کار کارگروه پایش آرد و نان استان قرار دارد و از مجاری مختلف در حال پیگیری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه همچنین با بیان اهمیت تولید آرد کامل در استان یادآور شد: با همکاری خبازی ها و کارخانه های تولید آرد در حال انجام برنامه ریزی های لازم جهت تولید آرد کامل و نان سالم تر در استان هستیم.
محمدی ادامه داد: باید تلاش کنیم نان با کیفیت مطلوب در اختیار مردم قرار گیرد و مردم جهت تهیه نان در صف قرار نگیرند.
وی با تاکید بر امر بازرسی از نانوایی ها جهت رصد میدانی دستگاه های پخت نان افزود: پروسه تولید نان باید مطابق استانداردهای پذیرفته شده پیش برود.
کرمانشاه هفتمین استان کشور به لحاظ کیفیت نان
نماینده اتحادیه خبازی های شهر کرمانشاه نیز با بیان اینکه برنامه ریزی برای استفاده از آرد کامل یا آرد طلایی در سطح خبازی های استان در حال انجام است گفت: در حال حاضر استان کرمانشاه به لحاظ کیفیت نان عرضه شده در خبازی ها رتبه هفتم را در بین سایر استان ها دارد.
«فریبرز عزیزی» افزود: در بحث رضایتمندی نیز سطح رضایت مندی مردم از خبازی ها در سطح استان ۷۷ درصد است.
وی یادآور شد: کسب رتبه هفتم در بین سایر استان ها با حذف جوش شیرین در پخت نان و ارتقای کیفیت آن در استان انجام شده است.
به گزارش ایرنا، در مراسم روز ملی گندم و نان که در سالن جلسات شهیدان باقری سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد رییس سازمان جهاد کشاورزی استان، اعضای کارگروه استانی پایش آرد و نان و شماری از مسوولان استانی نیز حضور داشتند.
در سال زراعی جاری بیش از ۳۹۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمانشاه به زیرکشت گندم رفته است که پیش بینی شده است حدود یک میلیون تن از این محصول استراتژیک تولید شود.
برداشت گندم در استان به ویژه در مناطق گرمسیر از اواسط اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.
نظر شما