به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی روز یکشنبه در کارگروه ملی نوجوان با گرامیداشت روز بزرگداشت سعدی گفت: پیام این جلسه توجه به همافزایی، انسجام، کار گروهی و شبکه شدن است.
وی ادامه داد: امروز باید یاد بگیریم به توان هم برسیم و این یک تحول شناختی است. جوهره استراتژی تمرکز است و با متمرکز شدن قوی خواهیم شد. امروز باید نقطه تمرکز ما مدرسه باشد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تربیت مسأله نخست جمهوری اسلامی ایران است، افزود: انقلاب ما یک انقلاب تربیتی عدالتمحور است.
صحرایی با بیان اینکه ورزش، مهارتآموزی و اردوها بسترهای مهمی برای انجام کار تربیتی هستند، گفت: آییننامه ملی اوقات فراغت در دستور کار قرار خواهد گرفت.
راهاندازی اولین جایزه ملی بازی با محوریت مسائل تربیتی
حجتالاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش نیز در این جلسه اظهار داشت: بحث تنوع محیطهای یادگیری تکلیف سند تحول بنیادین است و یکی از جدیترین موقعیتهای یادگیری، محیط بازی است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش از راهاندازی نخستین دوره جایزه ملی بازی با محوریت مسائل تربیتی و در راستای تنوع محیطهای یادگیری خبر داد و گفت: بازیوارسازی مفاهیم تربیتی یکی از اقداماتی است که ما باید در معاونت پرورشی به طور جدی دنبال کنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در همین راستا هم بحث سناریوهای بازیمحور و هم فضاهای بازیمحور در برنامه ما قرار دارد و امسال انشاالله جایزه ملی بازی را مبتنی بر مفاهیم تربیتی در محیط مدرسه، محیط اردوگاه، محیط کانون، محیط دارالقرآن و محیطهای غیررسمی با محوریت مسائل تربیتی در معاونت پرورشی دنبال خواهیم کرد.
پورثانی ابراز امیدواری کرد، این اقدام منجر به بسترسازی فضای تربیتی در کشور شود.
به گزارش ایرنا، برنامه جامع ساماندهی اوقات فراغت مصوب شورای عالی جوانان است که بر اساس آن دستگاههای مرتبط موظفند برنامههای خود را برای غنی سازی اوقات فراغت آنان تدوین و اجرایی کنند.
سال گذشته وزارت ورزش و جوانان از تدوین و ابلاغ سند اجرایی برنامههای «اوقات فراغت» که ذیل سند ملی اوقات فراغت تدوین شده است، خبر داده بود.
نظر شما