به گزارش خبرنگار ایرنا، "غلامحسین گرشاسبی" روز سه شنبه در جریان دیدار رئیس کل دادگستری استان ایلام با کارکنان و بازدید از بخشهای مختلف پتروشیمی ایلام با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام" جهش تولید با مشارکت مردم "، اظهار کرد: توجه به شعار سال مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نصب العین مجموعه کارکنان پتروشیمی ایلام است.
وی تصریح کرد: بار معنایی بسیاری بزرگی در واژه جهش تولید نهفته است چرا که با توجه به شرایط موجود آنچه از همه ما انتظار میرود این است که به صورت ویژه کار کرده و عقب ماندگیها را جبران کنیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام یادآور شد: وقتی جهش در یک زمینه و یا یک تولید روی میدهد، باید زمینه ایمن نیز برای این فعالیت هم فراهم شود، اگر بخواهیم زمینه جهادی و توجه به مقوله جهش را عملی کنیم باید زمینه امنیت شغلی و اقتصادی آن هم شکل گیرد.
وی خواستار همکاری بیش از پیش مسئولان استانی با مجموعه پتروشیمی ایلام شد و گفت: برای جهش تولید باید نقاط ضعف را برطرف کرد، امید میرود مسئولان استان کمک کنند تا با همراهی و تعامل با یکدیگر بتوانیم در انجام وظیفه خود که همانا افزایش و تنوع تولید و سطح کیفی محصولات است، به درستی عمل کنیم.
گرشاسبی افزود: هیچ سازمان و ارگانی بدون ضعف نیست، مهمترین کار این است که بتوانیم درصدد رفع موانع موجود برآییم و مشکلات را برطرف کنیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام یادآور شد: طی بازه زمانی یک سال و نیم گذشته پتروشیمی ایلام توانست اولین مجموعه ان. جی. ال را در دشت عباس دهلران راه اندازی کند.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از ۶۸۰ هزار تن محصول شامل اتیلن، پلیاتیلن سنگین، پروپیلن، بنزین پیرولیز،CFO و DMDS CHAVAR۶۵ تولید شده است، گفت: در فروردین سال۱۴۰۳ نسبت به فروردین سال ۱۴۰۲ تولید در مجتمع پتروشیمی ایلام ۳۵ درصد رشد داشته است.
گرشاسبی خاطرنشان کرد: چشمانداز ما روشن است و بهعنوان بزرگترین صنعت در غرب کشور که در مسیر توسعه قرار دارد، امیدواریم فرصتهای سرمایهگذاری پیش روی ما در استان، بیشتر از گذشته شود.
وی با تاکید بر اینکه همراهی مسئولان با یکدیگر باعث امیدآفرینی خواهد شد، خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که باری را به مجموعه دولت اضافه نکنیم و خود درصدد رفع موانع و مشکلات برآییم.
به گزارش ایرنا، رئیس کل دادگستری استان ایلام امروز سه شنبه از مجموعه پتروشیمی ایلام بازدید کرد و در جریان فعالیت های تولیدی این مجتمع عظیم صنعتی در استان قرار گرفت.
با احداث پالایشگاه گاز ایلام به منظور پالایش گاز میادین گازی تنگ بیجار و کمان کوه واقع در استان ایلام، طرح مجتمع پتروشیمی ایلام جهت استفاده از محصولات اتان، C۳+ ، C۵ این پالایشگاه، پس از مطالعات اقتصادی در نهصد و چهل و هفتمین جلسه هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سال ۱۳۸۱ تصویب شد.
نظر شما