️به گزارش خبرنگار ایرنا، آیتالله مصطفی محامی روز شنبه در همایش خیران مدرسه ساز ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیران در برنامهها و فعالیتهای دستگاه تعلیم و تربیت اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسانهاست و در مقابل آن عنوان میکند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.
وی افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کردهاند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد میتواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.
️امام جمعه زاهدان بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما میباشد بنابراین کاری که شما در آموزش و پرورش انجام میدهید از جهات مختلف ضریب میخورد.
️وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است بویژه که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت میگیرد چرا که این استان دارای ظرفیتها و توانمندیهای زیادی است و یکی از این ظرفیتها وجود نیروهای با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه هستند.
️️آیتالله محامی تصریح کرد: خیران عزیز باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.
️وی خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این ۲ مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.
️نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مهمتر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آنهاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در جهت آموزش نیروها برنامهریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.
️وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانهروزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.
آیتالله محامی عنوان کرد: دل کودکان مانند یک کاغذ سفید است و موقعیت شکل گیری شخصیت عقلانی، علمی، فرهنگی و اخلاقی در همین دوران کودکی است و اگر در این ایام کار به خوبی صورت گیرد این دانش آموز در آینده پا به هر عرصهای که بگذارد راه درست را خواهد رفت و در غیر این صورت چندان فرد موثری نخواهد بود.
️زاهدان- ایرنا- نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ماست و کاری که خیران در حوزه تعلیم و تربیت انجام میدهند از جهات مختلف ارزشمند است.
اخبار مرتبط
-
امام جمعه زاهدان: آموزش و پرورش سنگبنای یک جامعه پیشرفته است
زاهدان- ایرنا- نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: برای دستیابی به…
-
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:
آموزش و پرورش مجموعهای فراگیر و از جهات مختلف دارای اهمیت و حساسیت است
چابهار- ایرنا- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: آموزش و پرورش…
-
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:
آموزش و پرورش نقش عمدهای در پیشرفت جامعه دارد
زاهدان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: آموزش و پرورش…
نظر شما