حسن رحیمی روز دوشنبه در نخستین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری با ارائه گزارشی از وضعیت اشتغال گفت: سال ۱۴۰۲ تعهد ایجاد اشتغال در شهرستان ملارد ۹ هزار و ۲۷۷ نفر تعیین شده بود.
وی ادامه داد: بنابر آمار منتشر شده در سامانه رصد در سال ۱۴۰۲ برای ۹ هزار و ۷۳۵ نفر جویای کار در شهرستان ملارد اشتغال ایجاد شده یعنی بیش از تعهد، شغل ایجاد شده است که نشان از عزم جدی مسئولان دارد.
این مسئول اظهار داشت: تعهد ایجاد اشتغال برای سال جاری ۱۱ هزار ۱۳۰ نفر می باشد که امیدواریم با همکاری سایر دستگاه ها گام های بلندتری را برای ایجاد اشتغال برای جوانان و مردم شریف شهرستان ملارد برداریم.
این نشست با دستور کار ارائه گزارش عملکرد دستگاههای اجرایی در خصوص تعهد اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد، ارائه گزارش تعداد پروانه های کسب و کار صادره، طرحهای صنعتی و تولیدی، ارائه گزارش از وضعیت پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به متقاضیان برگزار شد.
جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان به ریاست محمد امینی سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ملارد و با حضور اعضای این کارگروه در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
شهرستان ملارد بیش از ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد که عمدتا در شهرک صنعتی صفادشت و لکه صنعتی قبچاق مستقر هستند.
لکه صنعتی قبچاق با بیش از ۷۰ واحد تولیدی و صنعتی هم اکنون برای ۱۰ هزار نفر شغل ایجاد کرده که با توجه به موقعیت مکانی حدفاصل ۲ بخش مرکزی و صفادشت و همچنین ظرفیت های موجود از قبیل واحدهای نیمه فعال و اراضی با کاربری صنعتی می تواند به قطب اقتصادی و تولیدی غرب استان تهران تبدیل شود.
شهرستان ملارد با حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت از شمال با فردیس، از جنوب با دهستان جوقین، از شرق با شهریار و از غرب با ماهدشت و اشتهارد همجوار است.
این شهرستان دارای ۲ بخش مرکزی و صفادشت، ۲ شهر ملارد و صفادشت، چهار دهستان به نام های دهستان ملارد شمالی ، دهستان ملارد جنوبی ، دهستان بیبی سکینه و دهستان اخترآباد و ۵۹ روستای دارای سکنه است.
نظر شما