۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰
کد خبرنگار: 3131
کد خبر: 85466317
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

گردشگری خراسان‌شمالی بر مدار توسعه با سرمایه‌گذاری ۱۵ هزار میلیارد ریالی

بجنورد- ایرنا- سرمایه گذاری ۱۵ هزار میلیارد ریال در بخش گردشگری، صدور ۹۷ موافقت نامه تاسیسات گردشگری و پرداخت افزون بر هزار میلیارد ریال تسهیلات دولت در سال گذشته نشان از قرار گیری گردشگری خراسان شمالی بر مدار توسعه دارد.

به گزارش ایرنا، استان یک میلیون نفری خراسان شمالی با وجود داشتن مناطق بکر طبیعی، جاذبه های فرهنگی و تاریخی اما آن طور که باید چراغ گردشگری اش روشن نشده و اقامت مسافران در این خطه کمتر از یک روز بوده است.

شاید کمبود زیرساخت های گردشگری، بی توجهی برخی مدیران به اهمیت صنعت گردشگری در سال های گذشته و یا نبود تبلیغات مناسب در خصوص جاذبه های استان دلیلی بر کم نور بودن چراغ گردشگری خراسان شمالی باشد اما هر آنچه است با اقدامات امیدبخش دولت در استان گردشگری استان در مسیر احیا قرار گرفته است.

طی سال گذشته سرمایه گذاری قابل توجهی در بخش گردشگری خراسان شمالی انجام و تسهیلات ویژه ای در این حوزه پرداخت شده است به گونه ای که امید می رود در سال های آینده شاهد توسعه گردشگری در این خطه خواهیم بود.

براساس آمار اداره کل میراث فرهنگیٰ، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی تنها در سال گذشته حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش گردشگری انجام شده است که نشان از عزم جدی دولت برای پر فروغ کردن چراغ گردشگری این استان شمال شرق کشور دارد.

فرصت‌های گردشگری خراسان‌شمالی در مسیر احیا

سرمایه گذاری ۱۵ هزار میلیارد ریال

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان‌شمالی می گوید: ۱۵ هزار میلیارد ریال در سال گذشته در بخش گردشگری استان سرمایه‌گذاری شد.

علی مستوفیان می افزاید: از این میزان ۱۴ هزار و ۲۳۲ میلیارد و ۵۲۹ میلیون ریال در بخش خصوصی بوده است.

وی ادامه می دهد: این طرح‌ها شامل مجتمع گردشگری عمومی، مجتمع گردشگری کشاورزی، سفره خانه سنتی، مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی، هتل و اقامتگاه بوم‌گردی است.

مستوفیان یادآور می شود: متقاضیان این طرح ها در شهرستان های بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، فاروج، گرمه و جاجرم سرمایه گذاری کرده اند.

فرصت‌های گردشگری خراسان‌شمالی در مسیر احیا

پرداخت افزون بر هزار میلیارد ریال تسهیلات

وی می گوید: همچنین در این بازه زمانی یکهزار و ۳۰۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات از محل اعتبارات تبصره ۱۶، تبصره ۱۸ و اشتغال روستایی پرداخت شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان‌شمالی می افزاید: از این میزان یکهزار و ۱۴۳ میلیارد ریال از محل اعتبارات تبصره ۱۸، ۱۴۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از محل اشتغال روستایی و ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل تبصره ۱۶ پرداخت شده است.

مستوفیان با اشاره به اجرای هفت طرح در مناطق نمونه گردشگری، می گوید: راه اندازی برج نوری بش قارداش در ضلع غربی و ضلع شمالی، پل و آبنمای جاده سلامت بش قارداش، آبرسانی و تعمیر سرویس بهداشتی چشمه آب گرم ایوب نبی، تعریض پل رویین و ایستگاه گاز بش قارداش از مهمترین این طرح ها است.

وی یادآور می شود: برق رسانی به امام زاده توی، تعمیر سرویس بهداشتی و نمازخانه پارک کویر و دیوارکشی محوطه زوارم در دست اقدام است.

فرصت‌های گردشگری خراسان‌شمالی در مسیر احیا

صدور ۹۷ مورد موافقت نامه اصولی تاسیسات گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان‌شمالی در ادامه می گوید: ۹۷ مورد موافقت اصولی ایجاد طرح‌های گردشگری نیز در سال گذشته با هدف توسعه زیرساخت‌های رفاهی استان صادر شد.

وی می افزاید: با صدور مجوز برای راه اندازی این مراکز برای ۳۰۹ نفر در خراسان شمالی اشتغالزایی خواهد شد.

مستوفیان بیان می کند: این طرح ها شامل مجتمع گردشگری، مرکز تفریحی و سرگرمی، خانه سنتی، اقامتگاه بوم گردی، اردوگاه گردشگری، مجتمع خدماتی، رفاهی بین راهی و هتل است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان‌شمالی تصریح می کند: بهره برداری از این طرح‌های گردشگری جدای از جذب گردشگر و زمینه اشتغال غیر مستقیم، رونق اقتصادی این استان را نیز فراهم می‌کند.

استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور، بین دو قطب زیارتی مشهدالرضا (ع) و گردشگری شمال واقع شده و هرساله بیش از ۱۵ میلیون زائر و گردشگراز این خطه گذر می کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha