به گزارش ایرنا، محمدکاظم منزوی شامگاه سهشنبه در نخستین نشست کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: اجرای طرحهای اقتصادی بهویژه پروژههای بخش مدیریت شهری میتواند به تحول در حوزههای مختلف منجر شود.
وی راهاندازی شهرک مشاغل شهرکرد را دارای اهمیت خاصی دانست و افزود: طراحی زمین برای اصناف بهصورت مجتمع براساس نیازسنجی ۲۰ سال آینده در دستور کار قرار گیرد.
منزوی فعال شدن تمامی یالهای بازار جنب امامزادگان دوخاتون (س) و پاساژهای شهرکرد را ضروری اعلام و تصریح کرد: واگذاری مغازههای خالی و راکد با قیمت لارزان به اصناف متقاضی در دستور کار قرار گیرد.
وی فراهم کردن مقدمات راهاندازی مسیر گردشگری و فرهنگی شهرکرد را ضروری دانست و یادآور شد: اجرای این طرح باعث ایجاد فضاهای تجاری و درآمدزایی جدید و تحقق اهداف مورد نظر در "شهرکرد، شهر ملی نمد" میشود.
منزوی شناسایی فضاهای تجاری در اختیار شهرداری شهرکرد و ادارهکل راه و شهرسازی را ضروری دانست و اظهار داشت: در مباحث اقتصاد شهری باید به خواستههای مردم توجه شود.
ضرورت تجمع اصناف شهرکرد
رییس اتاق اصناف شهرکرد نیز گفت: در صورت پیشبینی مکان متمرکز، برخی اصناف این شهر حاضر هستند تا از سطح شهر خارج شوند.
محمود حبیبیان تاکید کرد: اصناف شهرکرد برای ساماندهی مشاغل شهری آماده هرگونه همکاری با مسوولان هستند.
وی فزود: خروج برخی اصناف از داخل شهر و فعالیت آنان در فضابی خارج از شهرکرد به افزایش رضایتمندی فعالان اصناف و شهروندان منجر خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: نیازهای مرتبط با مشاغل شهری باید شناسایی تا ساماندهی آنها براساس یکی طرح علمی انجام شود تا بتوان کار مطالعاتی دقیق انجام داد.
خدایار باقری تاکید کرد: نیاز فزاینده در کالبد شهری تشکیل شده و این مهم باعث ایجاد مزاحمت از سوی برخی اصناف شده است.
رییس کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: فضای فیزیکی برای کسبوکار در شهرکرد بسیار کم است.
خداکرم عباسی افزایش قیمتها را باعث ایجاد مشکلاتی برای فعالیت اصناف مختلف در شهرکرد اعلام و تاکید کرد: شناسایی کمبودها و نیازمندیهای اصناف، کنترل چرخه مالی و ایجاد بازارهای تخصصی و نوین در شهرکرد از مهمترین اهداف تشکیل کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی بهشمار میرود.
وی با اشاره به ورود روزانه حداقل ۲۰۰ کامیون آجر از اسنان همجوار به چهارمحال و بختیاری یادآور شد: با تولید برخی اقلام و توجه به بعضی اصناف میتوان از خروج این سرمایه از استان جلوگیری کرد.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما