به گزارش خبرنگار ایرنا، در این آیین معنوی که چهارشنبه با حضور نیروهای نظامی تیپ ۷۱ ارتش و نیروهای هوانیروز کرمانشاه برگزار شد، فرمانده قرارگاه منطقهای غرب نزاجا با بیان اینکه شهید شیرودی یکی از شهدای شاخص ایران است، گفت: از نظر کارشناسان نظامیِ دشمن، شهید شیرودی یک خلبان بینظیر و نامدار در جهان بود.
امیر سلیمان طاهری افزود: یکی از ضروریتهای جامعه امروز ما جهاد تبیین است، چرا که اگر ما تبیین نکنیم دشمنان به صورت وارونه روایتها را تبیین خواهند کرد و برگزاری یادواره شهدای گرانقدر در سراسر کشور مصداق بارز جهاد تبیین است.
وی ادامه داد: باید رشادتها، ایثارگریها، جانفشانیها و از خود گذشتگیهای شهدا و همه آزادگان دفاع مقدس را برای نسل جوان بازگو و تبیین کنیم باید به یاد آورد که آنها چگونه با دست خالی توانستند در مقابل یک ائتلاف بینالمللی بایستند و اجازه ندهند حتی یک وجب از خاک مقدس میهن به دست دشمن بیفتد.
امیر طاهری تصریح کرد: باید همیشه یاد و خاطره شهدای عزیز و بزرگ دفاع مقدس را زنده نگهداشت، چرا که یاد و خاطره شهدا کمتر از خود شهادت نیست.
به گفته وی، شهید شیرودی یکی از شهدای شاخص ایران است که در دفاع مقدس افتخارات بسیار بزرگی برای کشور آفرید، این شهید والامقام هم قبل از پیروزی انقلاب و هم بعد از پیروزی در دوران دفاع مقدس به شکل کمنظیری ایفای وظیفه کرد.
فرمانده قرارگاه منطقه ای غرب نزاجا تصریح کرد: شهید شیرودی قبل از شروع جنگ تحمیلی در قائله کردستان همراه با شهید چمران به شایستگی ایفای نقش کرد و شهید چمران وی را ستاره درخشان کردستان نامید.
وی خاطرنشان کرد: شهید شیرودی در دوران دفاع مقدس بیش از یکهزار ساعت عملیات پروازی داشت از نظر کارشناسان نظامیِ دشمن، شهید شیرودی یک خلبان بینظیر و نامدار در جهان بود.
امیر طاهری گفت: شهید شیرودی بیش از ۳۰ سانحه داشت و بالگرد او بیش از ۳۰۰ بار مورد اصابت گلولههای دشمن قرار گرفت با این حال همیشه مشتاقانه در عملیاتهای مختلف در دوران دفاع مقدس حضور داشت و نقشآفرینی میکرد.
وی افزود: اگر ایران اسلامی امروز کشوری است که میتواند تمام معادلات سیاسی دنیا را به هم بزند به برکت خون پاک شهید شیرودی و هزاران شهید سرافراز دیگر ایران اسلامی است.
وی اضافه کرد: اگر مردم و کشور ایران با وجود ناآرامیهای موجود در منطقه و کشورهای همسایه از امنیت و ثبات بسیار بالایی برخوردار هستند دلیلش به خاطر شهیدان عزیزی است که راه به ما نشان دادند و چراغ هدایت را برایمان به یادگار گذاشتند.
به گزارش ایرنا، عملیات بازی دراز در اوایل اردیبهشت ۱۳۶۰ و با هدف خارج کردن ارتفاعات مهم و استراتژیک بازی دراز از دست ارتش متجاوز عراق انجام شد و طی هشت روز عملیات، رزمندگان اسلام با حمایت هوانیروز قهرمان توانستند این ارتفاعات مهم را آزاد و نیروهای عراقی را وادار به عقبنشینی کنند.
شهید سرلشگر خلبان علی اکبر قربان شیرودی هشتم اردیبهشت ۱۳۶۰ در عملیات بازی دراز پس از اصابت گلوله تانک دشمن به بالگردش به شهادت رسید، پیکر مطهرش در روستای زادگاهش شیرود تنکابن به خاک سپرده شد.
نظر شما