بیژن پولادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بدون اعلام شمار طرح های نیمه تمام این شهرستان افزود: این طرحها پیش از سفر دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور و دولت به مازندران با همکاری و همراهی مسوولان دستگاه های اجرایی دستهبندی شده و در قالب بسته پیشنهادی به هیات دولت برای تامین اعتبار و تکمیل طرح ها ارایه خواهد شد.
وی توضیح داد: به عنوان نمونه بهسازی و روکش آسفالت مسیر پل زنگوله - دوآب در محدوده بخش بلده شهرستان نور به دستور رئیس جمهور در آیین افتتاح قطعه ۲ آزاد راه تهران - شمال تابستان سال گذشته به عنوان یک جاده پدافند غیرعامل و طرح ملی تعریف شده که اگر طرح به سرانجام برسد می تواند در روان سازی بار ترافیکی جاده کندوان و حتی هراز اثرگذار باشد.
فرماندار نور در باره تکمیل کنار گذر نور - رویان هم اظهار کرد: عملیات اجرایی این طرح نزدیک به ۲ دهه است که آغاز شده و هنوز به سرانجام نرسیده است و برای تملک زمین در این مسیر با توجه به گرانی زمین نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
طبق مستندات موجود، زمان اجرای این طرح به طول حدود هشت کیلومتر مربوط به سال ۱۳۸۲ است و مسوولیت اجرای این طرح برعهده شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل شهری است.
این طرح آن زمان به سبب توسعه زیرساخت های شهری، افزایش جمعیت و از همه مهمتر از آنجایی که این ۲ شهر بدون کمربندی در مسیر گذرگاه سه استان گیلان، گلستان و مازندران قرار دارد با هدف رفع معضل بغرنج ترافیک این مناطق به ساخت این کنارگذر تعریف شد.
ساخت این گذرگاه در سه مرحله تعریف شده، مرحله اول آن شامل چهار راه چمستان - عباسا به طول ۲ هزار و ۶۰۰ متر، عباسا - خیابان شهدای شهر رویان به طول حدود سه هزار و ۴۰۰ متر و خیابان شهدای شهر رویان تا محور رویان - نوشهر و خروجی کمربندی این محدوده ادامه دارد.
فرماندار نور گفت: تکمیل ورزشگاه سه هزار و ۵۰۰ نفر رستمرود این شهرستان هم که مربوط به دهه ۸۰ بود مورد تقاضای مردم است و امیدوارم با اختصاص اعتبار کافی، پرونده نیمه باز این طرح نیز بعد از سالها بسته شود .
به گزارش ایرنا، دومین سفر استانی رئیسجمهور به مازندران از روز پنجشنبه (۲۷ اردیبهشت) آغاز شد و غرب مازندران امروز میزبان رئیسجمهور است.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی دیروز از طریق فرودگاه بینالمللی شهدای ساری و با استقبال نمایندگان ارشد استان از جمله آیتالله محمدباقر محمدی لایینی نماینده ولی فقیه، استاندار و تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس وارد مازندران شد.
گفتوگوی خبری در فرودگاه، حضور در کارخانه چوب و کاغذ و جشن احیای ۳۹۵ واحد تولیدی راکد استان، دیدار با مردم مازندران در مصلای امام خمینی(ره) ساری، حضور در بیمارستان رازی قائمشهر و افتتاح این بیمارستان، افتتاح مجتمع آموزشی برکت روستای خرماکلا در شهرستان قائمشهر، حضور در جمع فعالان اقتصاد مردمی در خرماکلا، دیدار با خانواده شهدای مدافع حرم و شرکت در جلسه شورای اداری استان برنامههای روز نخست سفر رئیسجمهور به مازندران بودند.
دیدار با مردم غرب مازندران در نوشهر و بازدید برخی از زیرساختها و طرحهای غرب استان نیز برنامههای روز دوم سفر رئیسجمهور به مازندران است. اعضای هیئت دولت نیز امروز مانند روز گذشته در شهرستانهای مختلف مازندران به نمایندگی از رئیسجمهور حضور مییابند.
سفر نخست آیتالله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرحهای زیرساختی، بهرهبرداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژههای نیمهکاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرحهای مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.
از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرحهای مصوب سفر نخست رئیسجمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرحها است.
به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاههای اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیسجمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی میشود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.
نظر شما