مهدی شهرکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر برگزاری چندین کارگاه آموزشی و اعزام کارشناسان ردیاب مجرب از سراوان به زاهدان جهت آموزش به نخل داران، توزیع رایگان بیش از یکهزار و ۵۰۰ کیلوگرم گوگرد پودری، ۱۵۰ لیتر سموم حشره کش، قرص فسفید آلومینیوم، اَره و نایلون در چند نوبت بین نخلداران انجام شده و عملیات ردیابی و مبارزه با این آفت در سطح نخلستانهای زاهدان کماکان ادامه دارد.
وی به باغداران توصیه کرد که با هرس اصولی و به موقع و مراقبت مستمر، از آلودگی نخلستانها به این آفت پیشگیری و برای جلوگیری از انتقال آفت، از جابجایی پاجوش خرما از مناطق آلوده خودداری کنند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان دارای ۶۲ هزار و ۹۱۴هکتار نخلستان است که از این سطح ۴۹ هزار و ۷۱۸ هکتار بارور و بقیه غیر بارور است.
بیشترین نخلستانهای سیستان و بلوچستان در شهرستانهای سراوان، ایرانشهر، نیکشهر و سیب و سوران واقع شده و کشت خرما در استان زمینه اشتغال افزونبر ۴۰ هزار نفر را فراهم کرده است.
خرمای تولید شده سیستان و بلوچستان علاوهبر مصرف داخلی به استانهای دیگر و کشورهای حوزه خلیج فارس، اروپایی و روسیه صادر میشود.
نظر شما