کیان دهرابپور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در دوماه ابتدای امسال ۳۳ هزار و ۲۶۱ نفر به پایگاه های خون استان مراجعه کردند که ۲۶ هزار و ۵۷۷ نفر از آنها موفق به اهدای خون شدند.
وی ادامه داد: سال گذشته در مدت مشابه ۳۱ هزار و ۴۷ نفر مراجعه کننده به پایگاه های خون داشتیم که ۲۴ هزار و ۳۲۸ نفر آنها موفق به اهدای خون شدند.
مدیر کل انتقال خون استان اصفهان گفت: در ۲ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ علاوه بر رشد تعداد اهدا کنندگان، میزان مراجعهکنندگان نیز با رشد ۷.۱۳ درصدی مواجه بوده است.
وی بیان داشت: در حال حاضر هیچ کمبود خونی در اصفهان نداریم و ذخیره خون استان ۳ هزار و ۹۶۰ واحد و معادل ۹.۸۲ روز است و ذخیره خون در شهرستان اصفهان نیز ۹.۳ روز و معادل ۳ هزار و ۱۱۰ واحد است.
دهرابپور همچنین اضافه کرد: در ۲ ماه ابتدایی سال جاری به نسبت دوماه ابتدایی سال گذشته میزان مراجعه و اهدای خون در زنان ۲۰.۸۹ درصد رشد داشته است و این در حالی است که ۹۶.۵ درصد اهدا کنندگان خون در استان اصفهان را مردان و ۳.۵ درصد را زنان تشکیل میدهند.
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان بیان داشت: استفاده صد در صد از کیسههای خونگیری فیلتر دار و کم لکوسیت برای بیماران موجب شده تا سازمان انتقال خون ایران بهترین و با کیفیت ترین خدمات را در سریع ترین وقت به این بیماران ارائه کند.
به گزارش ایرنا ۶۲ مرکز در استان اصفهان از مرکز انتقال خون، فرآوردههای خونی دریافت میکنند. هر واحد خون میتواند جان حداقل سه نفر را از مرگ نجات دهد. در این استان بیش از یکهزار و ۵۰۰ بیمار تالاسمی، بالغ بر یکهزار بیمار هموفیلی و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار دیالیزی به صورت ماهانه و هفتگی نیازمند دریافت خون هستند.
۵۷.۵۹ درصد از اهداکنندگان خون در اصفهان مستمر هستند و حداقل ۲ بار در سال خون اهدا میکنند.
۱۱ مرکز اهدای خون در استان اصفهان فعالیت میکند که ۲ مرکز در شهر اصفهان مستقر است.
نظر شما