به گزارش خبرنگار ایرنا، علی عباسی روز دوشنبه در جلسه بررسی نقش گروههای جهادی و مردمنهاد در احیای بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری و عملیاتی شدن حلقههای میانی در آگاهیبخشی و تشریح بستههای تشویقی به ساکنان محلات هدف بازآفرینی شهری پایدار استان، افزود: استفاده از ظرفیت ارزشمند جهاد سازندگی در حوزه بازآفرینی شهری مورد تاکید است.
رئیس اداره معماری بافت های واجد ارزش و طرح های بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به اینکه تا به امروز چهار شهر ابهر، خرمدره، زنجان و قیدار به عنوان هدف بازآفرینی شهری تثبیت شده است، افزود: هر چند بخشی از سلطانیه نیز به لحاظ بافت تاریخی در پارهای از اوقات مورد توجه قرار میگیرد.
عباسی با یادآوری اینکه یک ستاد استانی و چهار ستاد شهرستانی به همراه چهار کارگروه بازآفرینی شهری در استان داریم، اظهار داشت: در همین راستا به تعداد شهرستانهای استان، ستاد بازآفرینی شهرستانی در استان داریم که ریاست آن را فرمانداران و دبیری این ستاد را نیز شهرداران شهرهای مذکور عهدهدار هستند.
وی تصریح کرد: فلسفه وجود ستادهای بازآفرینی شهری این است که هر پروژهای در قالب هر برنامه و طرحی که برای هر شهر تصمیم گرفته میشود، ابتدا باید در ستاد شهرستانی به تصویب برسد و سپس در ستاد استانی بازآفرینی شهری مورد تصویب قرار گیرد.
رئیس اداره معماری بافت های واجد ارزش و طرح های بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: استفاده از توان همیشگی و پایدار بسیج در حال حاضر در این زمینه مورد تاکید است و معتقدیم باید از این فرصت به درستی استفاده کنیم چون هدف از این همکاری و همراهی، محرومیتزدایی به صورت فیزیکی با استفاده از توانمندیهای اقتصادی محلات است.
عباسی با بیان اینکه امروز چند موضوع مهم و به روز در شرکت بازآفرینی مطرح است، خاطرنشان کرد: اولین موضوع مربوط به بستههای تشویقی ۱۹ گانه ابلاغی است که از سال ۱۴۰۱ و در راستای افزایش ترغیب مردم برای نوسازی بافتهای فرسوده ابلاغ شده است.
وی دومین موضوع را مربوط به ارتقای توانمندی اقتصادی مردم دانست و بیان داشت: در این راستا برای ساکنان بافتهای فرسوده این فرآیند و دورههای آموزشی را در نظر گرفتهایم که همه این فرآیند رایگان انجام میشود.
رئیس اداره معماری بافتهای واجد ارزش و طرحهای بازآفرینی ادارهکل راه و شهرسازی استان زنجان، یادآور شد: هدف این است که از توان و ظرفیت بسیج سازندگی استان استفاده کرده و در راستای کارآمد کردن و توانمندی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ساکنان محلات هدف بازآفرینی شهری به ویژه ۱۱ سکونتگاه غیررسمی در استان گام برداریم.
نظر شما