تکمیل آمفی تئاتر شهرستان سلسله ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

خرم آباد-ایرنا- فرماندار سلسله با اشاره به آخرین وضعیت سالن آمفی تئاتر این شهرستان گفت: چنانچه ۱۲۰ میلیارد ریال برای تکمیل این سالن اختصاص یابد نقش مهمی در رونق تئاتر و برپایی مراسمات فرهنگی در شهرستان خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، میلاد شرفی روز شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سلسله اظهار کرد: این سالن تنها سالن چهارسوی استان است و مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد در بازدیدی که از آن داشتند قول تامین صندلی و سینمای این طرح را دادند و چنانچه اعتبار مورد نظر تخصیص یابد ظرف مدت کوتاهی می تواند به بهره برداری برسد.

وی درخصوص اجرای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای شهرستان افزود: تاکنون ۳۵ روستا آبرسانی و آماده بهره برداری شده و ۴۹ روستای باقیمانده نیز که عمدتا در گستره منطقه کهمان قرار دارند رفع معارض شده و چنانچه بسیج سازندگی همت کند هشت کیلومتر باقیمانده مسیر نیز به اتمام خواهد رسید.

شرفی با بیان اینکه دهستان بسطام یکی از مناطق محروم شهرستان است که برای این منطقه نیز آبرسانی به هفت روستا با رقمی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است افزود: مطالعات و تحویل زمین انجام شده، پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات در این منطقه نیز باید تسریع یابد.

شرفی با اشاره به سیلوهای ۲۰ هزار تنی ذخیره گندم شهرستان سلسله عنوان کرد: سال گذشته بالغ بر ۱۱ هزار تن ذخیره سازی گندم در این سیلوها صورت گرفت و چنانچه تسهیلات مورد نیاز این پروژه برای ایجاد کارخانه آرد پرداخت شود با توجه به گندم مناسب و مرغوب شهرستان، می تواند به اقتصاد شهرستان کمک کند.

شرفی همچنین با اشاره به اینکه شهرستان سلسله قطب تولید کلزای لرستان است، عنوان کرد: یکهزار و ۴۰۰ هکتار کلزا در این شهرستان کشت شده که نسبت به سال گذشته ۹۳ درصد افزایش یافته و ضرورت ایجاد کارخانه روغن کشی را در این شهرستان دوچندان می کند.

وی همچنین با اشاره به سردخانه ۶ هزار تنی فیروزآباد گفت: این طرح در حال حاضر با ۴۰ درصد ظرفیت کار می کند و نیاز به تجهیرات دارد و چنانچه ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به این طرح مهم اختصاص یابد می تواند با ظرفیت کامل فعالیت داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم هدایت آبهای سطحی به عنوان یکی از مهمترین مطالبات مردم شهرستان برای استفاده در بخش کشاورزی، افزود: «سراب زز» یکی از مناطق گردشگری پرظرفیت شهرستان است که چنانچه هزینه برق رسانی آن که رقمی در حدود ۱۰ میلیارد ریال است تامین شود با توجه به محوطه سازی های صورت گرفته در این سراب، می تواند نقش مهمی در توسعه گردشگری شهرستان داشته باشد.

شرفی درخصوص طرح سه شنبه های مسجدی و بلوک بندی شهرستان عنوان کرد: در این طرح کارشناسان تیم مردمی سازی در روستاهای مختلف حضور یافته و مسایل و مشکلات را احصا و سپس با برگزاری جلسه اداری رسمی در دل این مناطق، مصوباتی تهیه و ظرف مدت معین مشکلات مربوطه برطرف می شود که نقش مهمی در رضایتمندی اهالی داشته است.

وی ادامه داد: با تشکیل این قرارگاه خدمت، انسجام و اتحادی بین مردم و مسوولان برای رفع مشکلات ایجاد شده و بسیاری از پروژه های بر زمین مانده روستاها برطرف و همچنین مردم را برای رفع مشکلات مطالبه گر می کند.

 استاندار لرستان نیز در این جلسه گفت: با هماهنگی و هم افزایی امام جمعه و فرماندار شهرستان سلسله حکمرانی مردم پایه از ۲ سال قبل در این شهرستان اجرا شده است.

ابوطالب شفقت اظهار کرد: در این حکمرانی «مردم پایه» شاهد فرهنگ کار کردن مردم و مسوولان در کنار یکدیگر بوده ایم. 

وی افزود: فرهنگ سازی عمومی در استفاده از ظرفیت مردم، حل مسایل و مسجد محوری را در این اتفاق خوب شاهد هستیم که در این شهرستان به خوبی انجام شده است. 

استاندار لرستان با اشاره به بازدید از پروژه‌های نیمه تمام از جمله تصفیه خانه فاضلاب و طرح نیمه تمام مصلی این شهرستان، عنوان کرد: پروژه‌های عمرانی این شهرستان با محوریت معاون عمرانی و بر اساس اولویت و تامین منابع پیگیری خواهد شد. 

شفقت اضافه کرد: پروژه‌های اقتصادی شهرستان نیز در شورای استان ارزیابی و بررسی می‌شوند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha