سرهنگ علی اکبر مرادی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از دفتر نمایندگی خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس در پاسخ به این سوال که مهمترین ویژگی حضرت امام خمینی(ره) چه بود، اظهار داشت: امام راحل با آگاهی از عنصر زمان و پشتیبانی آحاد مردم، انقلاب اسلامی را پی نهاد و ارکان قدرت استکبار را به لرزه درآورد.
وی با تسلیت سی و پنجمین سالگرد رحلت جانسوز حضرت امام(ره) و شصت و یکمین سالگرد قیام خونین پانزدهم خرداد ۱۳۴۲ ادامه داد: امام خمینی(ره) شخصیتی بی نظیر، معاصر، فقیه، عارف ربانی، مجاهد نستوه و احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) است که قیام خود را از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ آغاز کرد و در بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رساند.
فرمانده انتظامی شهرستان قشم توضیح داد: امام خمینی(ره) در دوران حیات پر برکت خود، با احیای ارزش های اسلامی به جهان آموخت که تنها در سایه عمل به تعالیم انسان ساز اسلام می توان سعادت دنیا و آخرت را کسب کرد.
سرهنگ مرادی با اشاره به شخصیت ممتاز، بی بدیل و پیامبر گونه امام خمینی(ره) اضافه کرد: ایشان یک رهبر کاریزماتیک، الهام بخش، خود باور، قاطع، مردم باور و حامی مستضعفان و پابرهنگان بود که توانست مسیر منطقه را دگرگون کند و به ملت های آن درس وحدت و اتحاد اسلامی بدهد.
وی ساده زیستی و ایمان را از دیگر ویژگی های بارز امام روح الله (ره) در زندگی فردی و در مبارزه سیاسی ایشان عنوان کرد و گفت: امام توانست با ساده زیستی قلب های مومنان را تسخیر کند و با ایمان و اتکا به قدرت پایان ناپذیر الهی فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) را به سراسر دنیا تسری ببخشد.
وی گفت: هر چند سی و پنج سال پیش در چنین ایامی امام خمینی(ره) در روز چهاردهم خرداد ۱۳۶۸ از میان ما رفت اما یاد و خاطره آن بزرگ مرد در جامعه و در میان امت امام، همیشه سبز و زنده است.
حضرت امام خمینی (ره) الگوی عالم عامل، وقت شناسی، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه شب سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به علت عارضه قلبی در سن ۸۷ سالگی چشم از جهان فروبست.
آیین تشییع پیکر امام راحل با حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر که نزدیک به یک ششم جمعیت آن زمان کشور بود، به عنوان بزرگترین تشییع تاریخ، به ثبت رسید.
در قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، مردم شهرستان های ورامین و پیشوا با اطلاع از دستگیری امام راحل پای پیاده و کفن پوش به سمت تهران به حرکت در آمدند در این مسیر هفت تن از جوانان این دیار به نامهای سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ، معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی در پل تاریخی باقرآباد به دست نیروهای رژیم شاهنشاهی به شهادت رسیدند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما