حسین امامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این روستاها زیر پوشش ۲ مجتمع آبرسانی در شهرستان تربت جام قرار دارند.
وی اضافه کرد: در این راستا مشکل آب ۶ هزار نفر از ساکنان روستاهای مجتمع آبرسانی شهید «دهقان موسی آباد» با حفر یک حلقه چاه به عمق ۲۲۰ متر و توان آبدهی ۲۵ لیتر بر ثانیه با هزینه ۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات محرومیت زدایی برطرف شد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: مجتمع دوم نیز با عنوان « شهید گل لاله» ۱۶ روستا و ۱۵ هزار نفر جمعیت را زیر پوشش دارد.
امامی افزود: در این مجتمع با ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار نسبت به حفر و تجهیز یک حلقه چاه به عمق ۲۸۰ متر و توان آبدهی ۱۵ لیتر بر ثانیه اقدام شده است.
وی بیان کرد: منابع تامین آب شهرها و روستاهای استان متاثر از بارش ها و محدود است، اکنون اندوختههای آبی از اعماق زمین برداشت و در اختیار مشترکان قرار می گیرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی از شهروندان خواست تا از مصارف غیر ضروری پرهیز کنند.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی تربت جام با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد.
این شهرستان که از شرق با کشور افغانستان هم مرز است، ۷۱ هزار مشترک آب شهری و روستایی دارد و پنج شهر تربت جام، نصرآباد، سمیع آباد، احمدآباد صولت و نیلشهر و نیز ۱۲۱ روستای بالای ۲۰ خانوار زیر پوشش خدمات اداره آبفا قرار دارند.
خراسان رضوی از استانهای پیشرو در اجرای طرح های آبرسانی روستایی و طرح جهاد آبرسانی است که از اسفند سال ۱۴۰۰ اجرایی شده است.
در این استان ۱۲۱ روستای کم آب و بی آب در بخش نخست و ۷۷۰ روستا هم در بخش دوم طرح محرومیت زدایی دولت با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) از فهرست تنش آبی خارج خواهند شد.
نظر شما