اسماعیل محمدیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مدتی است در برخی مناطق این شهرستان، واحدهای بدون مجوز گوشت مرغ قطعه بندی و جوجه آماده را عرضه می کنند و این کار را بدون نظارت واحد فنی بوده و احتمال آلوده بودن محیط کار و ابزارهای کار وجود دارد.
وی اضافه کرد: علاوه بر اینکه امکان استفاده از مرغ های تاریخ مصرف گذشته در این واحدها وجود دارد، اضافه کردن مواد مورد استفاده در این واحدها که به نام ادویه نیز استفاده می شود، باید با نظارت معاون غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان صورت گیرد.
رییس شبکه دامپزشکی بوکان ادامه داد: کارشناسان این اداره تذکر کتبی و شفاهی به این واحدها در خصوص عرضه غیرمجاز مرغ قطعه بندی و جوجه آماده را دادند و از طریق رسانه ها نیز برای عموم مردم اطلاع رسانی شده است.
محمدیان اظهار کرد: شهروندان هنگام خرید گوشت مرغ به بسته بندی و تاریخ تولید و مصرف آن توجه کنند و از خرید فرآورده های دامی که بدون مشخصات ۹ گانه است، خودداری کنند.
وی از شهروندان خواست گوشت مصرفی خود را با اطمینان خاطر و صرفا از مراکز مجاز تهیه نموده و هر گونه تخلف بهداشتی در این مراکز را با شماره تلفن: ۴۶۲۳۳۲۰۰ دامپزشکی بوکان یا سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
رییس شبکه دامپزشکی بوکان در خصوص عرضه مرغ زنده در برخی محلات این شهر نیز گفت: متولی مقابله با عرضه مرغ زنده در داخل شهر، شهرداری است اما این واحدهای عرضه مرغ زنده بنا به درخواست و تقاضای زیاد مردم است که به فعالیت خود ادامه می دهند.
محمدیان یادآور شد: مقابله با عرضه مرغ زنده در داخل شهر از عهده یک نهاد یا ارگان خاص خارج است و مبارزه با این معضل بدون همکاری مردم غیرممکن است.
در شهرستان بوکان بیش از ۱۶۰ هزار راس دام سبک و ۲۲ هزار راس دام سبک وجود دارد.
بوکان در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
نظر شما