دوسوم جمعیت مازندران واجد شرایط رای‌دهی در انتخابات پیش رو هستند

ساری- ایرنا- دبیر ستاد انتخابات استان مازندران با اشاره به جمعیت بیشتر از سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر این استان گفت که دو سوم جمعیت مازندران در انتخابات هشتم تیر ماه واجد شرایط رای دهی هستند و با حضور در شعب اخذ رای می توانند در این عرصه سیاسی شرکت کنند.

جواد سالار روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از جمعیت مازندران ۲ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۲۴۴ نفر در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری واجد شرایط رای دادن هستند.

وی اضافه کرد: همه متولدان هشتم تیرماه سال ۱۳۸۵ و قبل از آن می توانند در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات مازندران گفت:‌بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن در سال۱۳۹۵، جمعیت استان مازندران سه میلیون و ۲۸۳ هزار و ۵۷۷ نفر است.

وی تصریح کرد: برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سه هزار و ۲۲۸ شعبه اخذ رای در مازندران در نظر گرفته شده است که بیشتر از هزار و ۷۷۰ شعبه اخذ رای در مناطق روستایی مستقر می شود.

سالار ادامه داد: همچنین ۲ هزار و ۵۴۲ شعبه ثابت و ۶۸۶ شعبه سیار است و ۵۹ حوزه انتخابیه در سطح استان وجود دارد که شامل ۲۲ حوزه اصلی (فرمانداری‌ها) و ۳۷ حوزه فرعی (بخشداری‌ها) است.

‌به گزارش ایرنا، وزیر کشور روز یکشنبه ششم خردادماه ۱۴۰۳ فرمان آغاز فرایند برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری را صادر کرد؛ انتخاباتی که در پی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی هشتمین رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی و تصمیم رؤسای قوای مقننه و قضاییه و سرپرست قوه مجریه، یک‌سال زودتر از زمان خود برگزار می‌شود.

دوسوم جمعیت مازندران واجد شرایط رای‌دهی در انتخابات پیش رو هستند

داوطلبان ورود به پاستور از دهم خرداد ماه به مدت پنج روز فرصت ثبت‌نام کردند و پس از آن شورای نگهبان ظرف ۱۰ روز با بررسی صلاحیت نامزدها، روز بیستم خرداد اسامی کاندیداهای نهایی را اعلام کرد تا از همان فردایش تا هفتم تیرماه به تبلیغ و تبیین دیدگاه‌ها و برنامه‌هایشان بپردازند.

مردم روز هشتم تیرماه پای صندوق می روند تا نهمین رئیس جمهور را انتخاب کنند اما در صورتی که انتخابات به دور دوم کشیده شود، رأی‌گیری مرحله دوم برای انتخاب رئیس دولت چهاردهم ۱۵ تیرماه انجام می‌شود.

ستاد انتخابات کشور، کلیات جدول زمان بندی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری را مطابق با اصل ۱۳۱ قانون اساسی بدین شرح اعلام کرده است:‌

۱- صدور دستور شروع انتخابات توسط وزیر کشور به فرمانداران به مدت یک روز و تاریخ اجرای ان دهم خرداد ماه

۲- تشکیل هیات های اجرایی مرکزی و شهرستانی مهلت اجرا یک روز و تاریخ اجرای آن ۱۰ خرداد ماه

۳- ثبت نام از داوطلبان مهلت اجرا پنج روز از زمان انتشار دستور شروع انتخابات و تاریخ اجرای آن ۱۰ تا ۱۴ خردادماه

۴-رسیدگی به صلاحیت داوطلبان توسط شورای نگهبان مهلت اجرا هفت روز و تاریخ اجرای آن ۱۵ تا ۲۱ خرداد ماه

۵- انتشار اسامی نامزدها توسط وزارت کشور مهلت اجرا یک روز و تاریخ اجرای آن ۲۲ خرداد ماه

۶- تبلیغات انتخاباتی نامزدها مهلت اجرا ۱۵ روزه و تاریخ اجرای آن ۲۳ خرداد تا ۶ تیر ماه

۷- ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی نامزدها مهلت اجرا یک روز و تاریخ اجرای آن هفتم تیرماه

۸- اخذ رای مهلت اجرا یک روزه و تاریج اجرای آن هشتم تیرماه

۹- انجام مرحله دوم(در صورت لزوم) مهلت اجرا یک روزه و تاریخ اجرای آن ۱۵ تیرماه

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha