به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در تشریح جزئیات این سامانه تامین آب با بیان اینکه پایداری وضعیت آب آشامیدنی میناب به عنوان دومین شهر بزرگ هرمزگان و تراکم بالای جمعیتی از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: در این راستا و برای بهبود وضعیت آب آشامیدنی شهر میناب، ۶ حلقه چاه پس از تجهیز و بهرهبرداری، وارد مدار شد.
هاشمی امینی، ظرفیت تامین آب از این منابع را ۴۰۰ لیتر بر ثانیه عنوان کرد و یادآور شد: ارزش این طرح ۴۰۰ میلیارد ریال است که نیاز آبی یک شهر و ۱۲ روستای همجوار را تامین میکند.
وی تصریح کرد: با وارد مدار شدن این چاهها، وضعیت آب آشامیدنی جمعیتی افزونبر ۹۸ هزار و ۲۴۱ نفر در شهرستان میناب بهبود یافت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از حساسیت وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نسبت به وضعیت آب آشامیدنی میناب گفت: میناب یکی از شهرهای پرجمعیت هرمزگان است که این سامانه در اقدامی جهادی با هدف گذر از تنش آبی تابستان به بهرهبرداری رسید.
عبدالحمید حمزهپور ادامه داد: دولت سیزدهم نگاه ویژهای به تامین آب استان هرمزگان داشته است که بهرهبرداری از این سامانه نیز با هدف تحقق وعده دولت به مردم میناب در راستای تامین آب آشامیدنی با کیفیت و پایدار انجام شد.
حمزهپور با اشاره به اینکه آب منطقهای در بهرهبرداری از این سامانه مشارکت داشته است، اظهار کرد: هم افزایی مجموعههای وزارت نیرو در استان هرمزگان و همراهی و حمایتهای استاندار هرمزگان باعث شده تا دغدغههای تامین آب استان نسبت به گذشته کاهش یابد.
به گزارش ایرنا، یکی از مهمترین منابع آبی هرمزگان، سد استقلال میناب است که بیش از ۴۰ سال پیش با ظرفیت ۲۵۰ میلیون متر مکعب با هدف آبرسانی به شهر میناب و بندرعباس احداث شد ولی پس از ۲ دهه کم بارشی و خشکسالی، در سالهای اخیر با بحران کم آبی مواجه شد.
شهرستان میناب در ۹۵ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده و دومین شهر بزرگ استان پس از مرکز می باشد.
هرمزگان با ۱۴ شهرستان و ۱۴ جزیره در خلیج همیشه فارس، بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و از آن به عنوان پایتخت اقتصادی و دروزاه پیشرفت ایران یاد میشود.
نظر شما