«فردین یاوری» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از تعداد ۱۹۸ کلاس؛ ۶ کلاس ویژه مجهز به تمام امکانات اقامتی مانند تخت خواب و پتو، فرش و موکت، تلویزیون و یخچال، وسایل سرمایشی، حمام و آشپزخانه و دستشویی مشترک است.
معاون اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه همچنین با بیان اینکه ۱۹۲ کلاس از این تعداد در گروه الف قرار دارد گفت: کلاس های اقامتی این گروه تمام امکانات و تجهیزات کلاس های ویژه به غیر از تخت خواب را دارد.
وی همچنین به وجود ۱۰ خانه معلم و پایگاه اسکان آموزش و پرورش در سطح کلانشهر کرمانشاه و شهرستان ها اشاره کرد و از آمادگی این پایگاه ها برای پذیرایی از مهمانان تابستانی در نقاط مختلف استان خبر داد.
یاوری یادآوری کرد: طرح اسکان مهمانان تابستانی آموزش و پرورش از نیمه دوم خرداد شروع و تا پایان نیمه اول شهریور یعنی تا شانزدهم این ماه ادامه دارد.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از متقاضیان استفاده از این اقامتگاه خواست برای پذیرش به سایت آموزش و پرورش استان کرمانشاه مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا؛ وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، سه اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیدهاند باعث شده تا استان کرمانشاه در ایام نوروز هر سال به یکی از مقصدهای گردشگری مسافران تبدیل شود.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سرابهای نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.
نظر شما