محمد ناظم رضوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تلاش میکنیم تا فضاهای جدید گردشگری تعریف شده برای مناطق بیست و دو گانه شهرداری، حتی المقدور تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به سرانه گردشگری پایتخت افزود: فضاهای جدید به سرانههای موجود گردشگری تهران اضافه خواهند شد.
رضوی درباره نحوه فعالیت خانههای گردشگری مناطق تهران تاکید کرد: خانههای گردشگری در موضوعات مختلفی چون گردشگری، تاریخی، اقلیمی و خانواده و مذهبی میتواند فعالیت داشته باشند و به شهروندان خدمات ارایه دهند.
وی افزود: علاوه بر این، فضاهای جدید گردشگری در مناطق میتواند محلی مناسب برای اسکان مسافران بصورت کوتاه مدت در اطراف پارکها و زیارتگاههای تهران باشد و مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه فضاهای گردشگری تعریف شده در مناطق میتواند محلی برای برپایی چایخانههای حضرت رضا(ع) باشد، یادآور شد: از آنجا که مردم خود رغبتی برای برپایی چایخانهها در ایام و مناسبتهای مختلف دارند این مکانها میتواند محلی مناسب برای خیرین باشد تا بتوانند نذورات و چای خود را از این مکان های گردشگری توزیع کنند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا از فضاهای گردشگری جدید میتواند به عنوان موکب در ایام خاص مذهبی استفاده کرد، افزود: این خانهها شامل موکب ها نمیشوند.
رضوی مجموع کل اعتبارات حوزه گردشگری شهر تهران برای سال جاری را ۴۰۰ میلیارد تومان عنوان و تاکید کرد: اعتبارات مذکور باید برای زیرساختهای گردشگری شهر تهران هزینه شود.
به گزارش ایرنا، پیش تر سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورای شهر از تصویب مسیر گردشگری برای مناطق ۲۲ گانه تهران خبرداده و گفته بود که برای منطقه ۱۸ مسیر گردشگری فیروزبر، برای منطقه ۲۱ مسیر گردشگری کودک، منطقه ۲۰ مسیر گردشگری زیارت را تعیین کرده ایم.
علوی افزوده بود: همه تلاش ما در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی آن است که حال مردم شریف تهران خوب باشد. برنامه های گردشگری و اوقات فراغت برای مردم نباید مناسبتی باشد.
نظر شما