به گزارش ایرنا، سعید سلگی معاون قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک و عضو هیات رئیسه فدراسیون ورزشهای جانبازان و توانیابان درخصوص رویکرد فدراسیون برای بازیهای پارالمپیک بیان کرد: درباره اعزام ورزشکاران به پارالمپیک پاریس مصوباتی در جلسات هیات اجرایی کمیته ملی پارالمپیک تصویب و به فدراسیونهای مربوطه ابلاغ شد تا رویکرد آنها براساس مقررات و سیاستهای کمیته ملی پارالمپیک باشد. از ۶۶ ملیپوش اعزامی به بازیهای پارالمپیک پاریس، ۴۵ ورزشکار از فدراسیون جانبازان و توانیابان در ۶ رشته والیبال نشسته، دوومیدانی، تیروکمان، تیراندازی، شنا و وزنهبرداری به همراه ۱۵ نفر کادر فنی حضور پیدا میکنند که بخش بزرگی از کاروان کشورمان را در این دوره به خود اختصاص داده است.
فدراسیون جانبازان اصلیترین فدراسیون کمیته در پاریس
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه کمیته ملی پارالمپیک براساس تعداد رشته و ورزشکار اعزامی به پاریس از فدراسیونهای زیر مجموعه خود حمایت میکند، فدراسیون جانبازان و توانیابان با بیشترین تعداد ورزشکار و رشته به نوعی اصلیترین فدراسیون کمیته ملی پارالمپیک در بازیهای پارالمپیک پاریس محسوب میشود و به همین دلیل از حمایت بیشتری به واسطه تعداد بیشتر ورزشکار و رشتههای تحت پوشش فدراسیون برخوردار بوده است و این به معنای تبعیض نیست بلکه حمایتها به نسبت جامعه آماری فدراسیونها متفاوت است.
عضو هیات رئیسه فدراسیون در خصوص روند اردوهای آمادهسازی عنوان کرد: باتوجه به اینکه بازیهای پاراآسیایی هانگژو یکسال به تعویق افتاد فرصت خوبی شد تا ملیپوشان با حضور در این رقابتها، آمادگی خود را برای مسابقات کسب سهمیه و بازیهای پارالمپیک پاریس حفظ کنند. ورزشکاران پس از هانگژو با اندکی استراحت مجدد به اردوهای آمادهسازی برگشتند و آماده مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک پاریس شدند.
وی افزود: البته رقبای آسیایی نیز از این شرایط مستثنی نیستند و آنها هم به دلیل حضور در پاراآسیایی هانگژو با آمادگی بالا راهی پاریس میشوند. تاکنون شرایط اردوها و آمادهسازی ملیپوشان رضایتبخش بوده و امیدوارم این روند تا زمان اعزام حفظ شود و شاهد حضور موفق کاروان در این دوره از مسابقات باشیم.
برگزاری سهشنبههای آموزشی برای آشنایی ورزشکاران با دوپینگ
وی با تاکید بر اهمیت موضوع دوپینگ عنوان کرد: با وجود اینکه در بازیهای پاراآسیایی هانگژو نتیجه تاریخی رقم خورد اما موضوع دوپینگ مشکل ساز شد. بر همین اساس تلاش شد تا با برگزاری سهشنبههای آموزشی از سوی آکادمی کمیته ملی پارالمپیک، ورزشکاران و کادر فنی اعزامی به بازیهای پارالمپیک پاریس با آخرین قوانین دوپینگ و داروهای ممنوعه آشنا شوند. همچنین در این زمینه تذکرات لازم به تیمها داده شده تا ملیپوشان با رعایت تمام موارد راهی پاریس شوند و دیگر شاهد مشکل دوپینگ در پارالمپیک نباشیم.
اعلام زمان رقابتهای انتخابی تیمهای ملی از ۸ ماه پیش
معاون قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک عنوان کرد: در مقایسه با پارالمپیک توکیو، تلاش شد با برنامهریزی مناسب، زمان رقابتهای انتخابی تیم ملی به ورزشکاران دارای سهمیه پارالمپیک از حدود ۸ ماه پیش اعلام شود تا ملیپوشان بدانند که برای کدام مسابقات با آمادگی بالا حضور پیدا کنند. براساس رکوردهای ثبت شده در مسابقات انتخابی، نفرات اعزامی به بازیهای پارالمپیک پاریس با توجه به سیاست کیفیگرایی کمیته ملی پارالمپیک مشخص شدند.
طلاییترین زمان برای کاروان اعزامی به پارالمپیک
سلگی درباره پیشبینی مدالآوری ملیپوشان در بازیهای پارالمپیک پاریس اظهار داشت: با توجه به شناختی که از حریفان و نیز آمادگی و ظرفیت ملیپوشان داشتیم مدالآوری ورزشکاران را پیشبینی کردیم. البته پیشبینی میکنیم که ورزشکاران اعزامی فدراسیون جانبازان و توانیابان در قیاس با دوره قبل (توکیو) نتایج بهتر و مدالهای خوشرنگتری را کسب کنند، اما مدت زمان باقی مانده در کسب نتایج بسیار مهم است. این یک ماه زمان طلایی برای کاروان است. کسب هر مدالی در پاریس، ماحصل تلاش چند سال گذشته به ویژه یکسال اخیر بعد از بازی های پاراآسیایی هانگژو است و کادر فنی تیم ها باید با مدیریت زمان تلاش کنند ورزشکاران به دور از آسیب دیدگی به حداکثر میزان آمادگی خود برسند و مسئولین باید با حمایت لازم کمک کنند تیمهای ملی به دور از هرگونه حاشیه و در آرامش آماده مسابقات شوند.
عضو هیات رئیسه فدراسیون در پایان گفت: تمام تلاشها و حمایتهای مسئولین وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون برای حفظ آرامش و ایجاد فضای مناسب جهت آمادگی ملیپوشان بوده است که امیدوارم با درخشش ورزشکاران و کسب مدالهای خوشرنگ در این دوره از بازیهای پارالمپیک این حمایتها و تلاشها به خوبی پاسخ داده شود.
نظر شما