به گزارش خبرنگار ایرنا جواد قناعت روز جمعه در نخستین نشست شورای اداری شهرستان تازه تاسیس عشق آباد که در این منطقه برگزار شد افزود: شهید جمهور واقعا ساده زیست و حمایت از محرومان از دغدغههای جدی ایشان بود، در همین خراسان جنوبی اقدامات مهمی در دولت سیزدهم رقم خورد که نمونه آن ارتقای بخش دستگردان به شهرستان بود و به گفته نماینده شهرستان، دغدغه ۷۰ ساله مردم منطقه برآورده شد.
وی با بیان اینکه آیت الله رییسی در مدت ۳۲ ماه خدمت خود الگوی خدمتی مردمی و کارآمد را نهادینه کرد گفت: حجم آسفالتی که در شهرستان عشق آباد انجام شده، سال ۱۳۹۹ صفر بود، سال ۱۴۰۰ بیش از ۳۱ هزار و ۷۰۰ متر مکعب و سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۰ هزار متر مکعب انجام شد که سال ۱۴۰۲ به ۴۱ هزار و ۶۰۰ متر مکعب رسید و در دولت سیزدهم ۱۰۳ هزار و ۶۰۷ متر مکعب آسفالت در این منطقه انجام شد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به سفر روز گذشته خود به بخش دیهوک شهرستان طبس ادامه داد: در این سفر ۲۲ کیلومتر دیگر از باند دوم محور پرتردد دیهوک به راور با اعتبار چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه تا قبل از سال ۱۴۰۰ حدود ۷۲۰ کیلومتر باند دوم راه در خراسان جنوبی ساخته شد گفت: در دولت سیزدهم ۲۷۰ کیلومتر باند دوم در استان ساخته شده که قابل مقایسه با قبل نیست همچنین اکنون ۴۸۲ کیلومتر باند دوم در دست اجراست.
قناعت گفت: روز گذشته خط فشار متوسط برق منطقه نایبند شهرستان طبس برای اتصال به شبکه سراسری به طول ۸۶ کیلومتر به بهرهبرداری رسید که ۳۲ کیلومتر در دولت دوازدهم و ۵۴ کیلومتر در دولت سیزدهم انجام شد که کار ارزشمند و قابل تقدیری است.
وی اضافه کرد: اتصال بیرجند به راه آهن سراسری از مطالبههای دیرینه مردم خراسان جنوبی بوده که از دو دهه پیش در قالب طرحهای مختلف مطرح شده و در سه سال اخیر با گره گشایی از این ابر پروژه به مرحله اجرا رسیده است.
استاندار خراسان جنوبی گفت: عملیات اجرایی پروژه راه آهن خراسان جنوبی به عنوان بخشی از پروژه راه آهن فراملی شرق کشور شهریور سال گذشته و با حضور رئیس جمهور شهید در بیرجند آغاز شد.
وی با اشاره به پیگیریهای جدی استان و جلسات مکرری که برای تامین اعتبار این پروژه در تهران برگزار شده، افزود: این پیگیریها در تزریق اعتبار و شتاب بخشیدن به روند اجرای کار در این ابر پروژه بسیار موثر بوده و از محل تهاتر نفتی با استجازه مقام معظم رهبری تامین اعتبار شده است.
قناعت آغاز عملیات اجرایی خط انتقال گاز از زابل به نهبندان همچنین عملیاتی شدن طرح انتقال آب دریای عمان را یادآور شد و گفت: فاز اول خط انتقال گاز دو راهی دشتک زابل به نهبندان با اعتبار ۴۰ هزار میلیارد ریال در هفتههای آینده افتتاح میشود و همزمان فاز دوم آن به سربیشه با اعتبار ۴۰ هزار میلیارد ریال انجام خواهد شد.
وی با اشاره به فعال سازی ۴۶۶ واحد تولیدی راکد به همت دولت سیزدهم در خراسان جنوبی افزود: در زمینه اجرای طرح نهضت ملی مسکن هم دولت سیزدهم به صورت جهادی پای کار آمد و این اقدام سنگین را بر دوش گرفت که امیدواریم با کمک همه ما این طرح پرشتاب زیرساختی در دولت چهاردهم هم با قوت ادامه پیدا کند.
استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: ایجاد نیروگاه خورشیدی در جوار چاههای کشاورزی طرح مهم، راهبردی و حیاتی است که در استان عملیاتی شد.
وی با اشاره به ۲ هزار و ۶۵ چاه کشاورزی در خراسان جنوبی گفت: مرحه اول این طرح در ۱۰ درصد چاههای کشاورزی استان یعنی ۲۰۰ چاه کشاورزی اجرا خواهد شد.
قناعت اظهار کرد: این طرح همچنین در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم برای ارتقای جایگاه تولید در بخش کشاورزی طراحی شده است زیرا قطعی برق باعث بر هم زدن مدار آبیاری، کاهش تولید محصول در واحد سطح، نارضایتی و زیان کشاورزان میشود.
وی گفت: مجوز ایجاد ۷۰۰ مگاوات انرژی نو به وسعت ۲ هزار هکتار در دولت سیزدهم به خراسان جنوبی داده شده و از ابتدای این دولت سه مناقصه توسط ساتبا برای ایجاد نیروگاه خورشیدی برگزار شد که سهم خراسان جنوبی ۴۵۵ مگاوات بوده و ۲۰ مگاوات آن اجرایی و وارد مدار شده، بقیه هم در دست اجراست.
استاندار خراسان جنوبی افزود: در مجموع ۴۰ مگاوات انرژی نو در استان اجرا شده که ۲۰ مگاوات آن در دولت سیزدهم وارد مدار شده است.
وی با اشاره به انقلاب گازرسانی در خراسان جنوبی طی سه سال اخیر گفت: اکنون ۱۰۰ درصد جمعیت روستایی و شهری استان از نعمت گاز برخوردار است.
قناعت ادامه داد: ایجاد شهرک تخصصی زرشک از اقدامات مهم در بخش کشاورزی استان در راستای جلوگیری از خام فروشی بوده و ۱۰ شهرک فرآوری زرشک در استان داریم که هشت شرکت در دولت سیزدهم ایجاد شده است.
وی گفت: در دولت سیزدهم، پروژههای خراسان جنوبی از حالت رکود و سکون خارج شد به طوری که همه جای استان تبدیل به کارگاه عمرانی شده است.
قناعت افزود: روحیه و اقدام جهادی یکی از الگوهای مدیریتی شهید جمهور است که برگرفته از روحیه جهادی شهید سلیمانی بوده و آیت الله رییسی از فرصتهای ایجاد شده در فضای بین الملل به بهترین نحو برای نظام و کشور استفاده کرد که عضویت در شانگهای و بریکس یکی از این دستاوردهاست.
وی با اشاره به اینکه شهید جمهور در مدیریت کشور سعه صدر شهید بهشتی را داشت، بیان کرد: افرادی آیت الله رییسی را آماج توهینهای مختلف قرار دادند اما ایشان با سعه صدر خود پاسخ نمیداد ولی در مرزبندی با دشمنان نظام و منافع ملی قاطع بود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: شهید جمهورمان به معنای واقعی مردمی بود، همیشه با مردم و در میدان رفع مشکلات مردم حضور داشت، مردم خراسان جنوبی هم قدردان تلاشهای شهید رئیسی بودهاند و در تشییع پیکر ایشان با حضور هزاران نفری خود سنگ تمام گذاشتند.
وی مردمی بودن را از الگوهای رفتاری شهید رئیسی برگرفته از شهید رجایی توصیف کرد و گفت: رییس جمهور شهید برای مردم کرامت و عزت قائل بود و پیشرفت کشور را تنها با تکیه بر توان داخلی محقق کرد.
قناعت با تاکید بر اینکه آیت الله رئیسی آینده ساز بود و آینده فروش نبود افزود: ایشان اهل کار و تلاش شبانهروی بود و به معنای واقعی کلمه خستگی را خسته کرده بود از طرفی به دنبال وفاق و همدلی ملی در سطح جامعه بود.
وی با اشاره به تصویب ارتقای بخش دستگردان طبس و تشکیل شهرستان عشق آباد در هیئت وزیران گفت: امیدواریم این اتفاق مهم که به همت دولت سیزدهم رقم خورد، مبارک مردم متدین و انقلابی شهرستان عشق آباد باشد، آقای حقانی را به عنوان سرپرست فرمانداری معرفی کردیم که هم بومی و هم بخشدار دستگردان بوده از طرفی جزو نیروهای بومی، انقلابی، جهادی و متدین است.
استاندار خراسان جنوبی روز جمعه با حضور در جلسه شورای اداری به طور رسمی ارتقای بخش دستگردان طبس به شهرستان عشق آباد را اعلام کرد.
این نشست با حضور نماینده مردم فردوس، طبس، عشق آباد، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی، فرماندار ویژه طبس، امام جمعه عشق آباد، جمعی از مسئولان استانی و محلی در شهر عشق آباد برگزار شد.
وزیر کشور مصوبه هیئت وزیران مبنی بر تشکیل شهرستان عشق آباد را ۳۱ تیر امسال به استاندار خراسان جنوبی ابلاغ کرد و این شهرستان در فاصله ۱۰۵ کیلومتری طبس و ۳۷۵ کیلومتری مرکز استان دارای ۲ بخش مرکزی و کوه یخاب است که چهار دهستان به نامهای کوه یخاب، چاه مسافر، دستگردان و ده محمد و یک شهر به نام شهر عشق آباد دارد.
همچنین امروز در شورای اداری شهرستان عشق آباد سید "احمد حقانی" با حفظ سمت معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری طبس و با حکم استاندار به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان تازه تاسیس عشق آباد معرفی شد.
پیش از این خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان داشت که اکنون به ۱۲ شهرستان افزایش یافت.
نظر شما