دکتر مهدی دلاوری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این برنامه با همکاری اداره کل بیمه سلامت شهرستان و با هدف افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی و ارتقای کیفیت این خدمات در حال اجراست.
برنامه سلامت خانواده شهری سال گذشته با هدف ارتقای ارائه خدمات سلامت به مردم و ساماندهی نظام ارجاع در منطقه کاشان شروع شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: در اجرای این برنامه از ظرفیت پزشکان بخش خصوصی طرف قرارداد با بیمه سلامت ایرانیان برای ارائه خدمت به افراد تحت پوشش برنامه سلامت خانواده استفاده میشود.
دلاوری گفت: نحوه ارائه خدمات سلامت، ارتقاء شاخصهای مربوطه و رفع مشکلات موجود، در چارچوب این برنامه بطور مستمر مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: در برنامه پزشک خانواده، خدمات سلامت توسط تیم مربوطه و با تاکید بر نظام ارجاع مبتنی بر پزشک خانواده ارائه میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علومک پزشکی کاشان بیان کرد: ۸۷۸ نفر از پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل در اجرای این برنامه حضور دارند که از این تعداد ۹۱ نفر پزشک هستند.
دلاوری گفت: در مجموع ۲ شهرستان کاشان و آران و بیدگل در چارچوب برنامه سلامت خانواده شهری ۲۶ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و ۶۰ پایگاه سلامت، خدمات مختلف را به همشهریان ارائه می دهند، همچنین مراکز فعال ارائهدهنده خدمت در روستاها شامل ۱۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و ۳۸ خانه بهداشت است.
حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هستند.
شهرستان کاشان در ۲۰۰ کیلومتری و شهرستان آران و بیدگل در ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارند.
نظر شما