به گزارش خبرنگار ایرنا روح اله رمضانی شامگاه شنبه در کارگاه خط مشیگذاری و ساماندهی امور جوانان استان زنجان با اشاره به اینکه حوزه جوانان بیش از سایر بخشهای نیازمند توجه و پیگیری است افزود: بازدیدهای میدانی نشان می دهد، روسای شهرستانی با حوزه رسالت حوزه جوانان، امکانات و شرایط آن چندان آشنایی ندارند.
وی با اشاره به اینکه قابلیتهای متفاوتی در وزارت ورزش و جوانان وجود دارد، اضافه کرد: به طور مثال در حوزه اشتغال بحث تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ که در بودجه به تبصره ۲ تغییر یافت، منابع قابل توجهی را شامل می شود.
رمضانی با بیان اینکه دبیرخانه اعتبارات اشتغال در معاونت جوانان است، ادامه داد: با توجه به اینکه شهرستانها برای اشتغالزایی حوزه جوانان افراد بیشتری معرفی می کنند، اعتبارات تسهیلات به این سمت سوق داده می شود.
وی با بیان اینکه می توان برای طرحهای اشتغال از تبصره ۲ از این تسهیلات استفاده کرد، گفت: بسیاری از از جوانان قابلیتهای زیادی دارند که می توان از این اعتبارات برای آنان استفاده کرد.
سرپرست دفتر هماهنگی و نظارت بر ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: علاوه بر آن تسهیلات قرض الحسنه وجود دارد که از این طریق هم میتوان به راهاندازی بنگاه های زودبازده اقدا م کرد.
وی با اشاره به اینکه طبق تفاهم نامههای منعقده این کاربا ۲ بانک خصوصی انجام می گیرد، اظهار کرد: علاوه بر آن کمک های بلاعوض نیز به مراکز مشاوره داده می شود که متقاضیان در شهرستان های استان نیز می توانند در این حوزه وارد شوند.
رمضانی با اشاره به اینکه وصال شیرین یکی از اقدامات مهم وزارت ورزش و جوانان است افزود: در کنار این اتفاقات با طرحی به نام «وصال شیرین» به دنبال ارزان کردن ازدواج هستیم که این طرح در هفته ازدواج که ۱۹ تا ۲۵ خرداد است رونمایی شد.
وی با بیان اینکه به لحاظ بودجه ای ۱۰ درصد گردش مالی حوزه ورزش در وزات ورزش و جوانان رخ می دهد و مابقی به بخش های دیگر تعلق دارد گفت: اعتبارات خوبی در حوزه جوانان اختصاص یافته اما متاسفانه ایده قابل توجهی که مشکل را حل کند، وجود ندارد.
این مسوول یادآور شد: اواخر سال گذشته اعتبارات ویژهای به استان زنجان داده شد که با آن میتوان مشکل هر شهرستانی را که احصا شده برطرف کرد.
رمضانی با اشاره به اینکه اعتبارات فصل پنج نیز در ۲ مرحله به هیات های ورزشی و سمن های تزریق می شود، افزود: این کار طبق فرآیند لازم انجام می گیرد و در این میان استان زنجان در حوزه جوانان بسیار غنی است و می تواند از فرصتهای کنونی استفاده کند.
وی با بیان اینکه بیشترین اعتبارات نیز به حوزه ازدواج و اشتغال اختصاص دارد، گفت: محل هزینهکرد این اعتبارات سمن های مجوزدار هستنند.
مدیر کل ورزش جوانان استان زنجان نیز با اشاره به اینکه مشکلات در ستاد ساماندهی استانی و با همکاری دستگاههای متولی امر برنامهریزی و تصمیمگیری های لازم اتخاذ می شود، گفت: تلاش میشود با همافزایی هم در راستای رفع مشکلات جوانان گام بردارند.
جواد بازرگان با بیان اینکه این نقد وارد است که به عنوان دبیرخانه در حوزه اشتغال و تسهیلات فقط نقش رابط داریم، گفت: بانک هایی به بهانه های مختلف توجیهاتی دارند و در این میان برگزاری ستادهای ساماند هی استان بستری را برای افزایی و رفع مشکلات فراهم می کند.
این مسئول با اشاره به اینکه متاسفانه نگاه های شهرستان های تابعه به موضوع ستاد ساماندهی جوانان چندان در اولویت نیست، ادامه داد: با پیگیری ها جلساتی برگزار شده که در شاخصهای عملکردی ستاد ساماندهی مکلف به برگزاری ۶ جلسه در سال هستیم.
وی با اشاره به اینکه با کارهای انجام گرفته در حوزه اشتغال کارهای خوبی انجام گرفته است، اظهار کرد: برنامه های مختلفی در حوزه توانمندسازی اشتغال جوانان در قالب رویدادهای مختلف این استان انجام گرفته است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه طی سال گذشته سه شهرستان ابهر، خرمدره و سلطانیه با اهتمام جدی جلسات ساماندهی برگزار کرده اند، گفت: اجرای مصوبات اهمیت زیاد دارد.
وی با اشاره به اینکه درصد تحقق برگزاری جلسات شهرستانی ستاد ساماندهی امور جوانان در سال جاری تاکنون ۳۳ درصد بود، افزود: این میزان در سال گذشته ۶۴ درصد بوده است که چندان راضی کننده نیست.
نظر شما