۱۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۳۴
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85562516
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پیشرفت ورزش کشور نیازمند اجرای آمایش سرزمینی در استان‌هاست

سنندج- ایرنا- معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: برای اینکه شاهد موفقیت در همه رشته‌های ورزشی باشیم، باید برنامه آمایش سرزمینی در استان‌ها براساس اقلیم و ظرفیت‌ها اجرا شود.

به گزارش ایرنا، مریم کاظمی پور شامگاه پنجشنبه در نشست تخصصی با نواب روسای هیات های ورزشی استان کردستان در سنندج اظهار کرد: همه رشته‌های ورزشی در تمام استان های پیشرفته ترین کشورها با وجود شرایط اقتصادی بهتر، فعال نیستند، در حالیکه ما می خواهیم تمام رشته ها در همه استان‌ها فعال باشد و در المپیک و مسابقات بین المللی و آسیایی هم موفق باشیم که اشتباه است.

وی یادآور شد: باید در همه استان‌ها نقشه آمایشی داشته باشیم و اجرای این برنامه، با جدیت در وزارت ورزش و جوانان کلید خورده و جزو تکلیف‌های این وزارتخانه است.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه آمایش سرزمینی، فاکتورهای متفاوتی از جمله زیرساخت، اقلیم و شرایط قومیتی دارد، ادامه داد: در زیست بوم کردستان توقع داریم رشته هایی مثل کوهنوری، صخره نوردی و آفرود پیشرو باشد که آمار ورزشکاران سازمان یافته نشان می دهد این موضوع تحقق نیافته است.

کاظمی پور در بخش دیگری از سخنانش به حساسیت وزیر ورزش و جوانان نسبت به کردستان و لزوم توجه به این استان اشاره داشت و گفت: آمار ۲۰ نفر ملی پوش برای استان کردستان بسیار خوب است و باید به خود ببالید.

وی با اشاره به اینکه مجموعه ورزشی ۶ هزار نفری سنندج ۷۰ درصد پیشرفت دارد، بر لزوم بهره‌برداری از این مجموعه تا پایان پاییز تاکید کرد.

لزوم معافیت باشگاه های استان های محروم از پرداخت ورودی لیگ‌های کشوری، امکان تحت پوشش بودن مربیان درجه یک، ۲، سه و ملی از بیمه تکمیلی و جذب اعتبار بسیار خوب برای تجهیز فدراسیون‌ها از دیگر مطالبی بود که معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان به آن اشاره کرد.

کسب ۱۹ مدال توسط بانوان کردستانی

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان نیز گفت: اغلب مربیان حوزه بانوان از روی عشق و علاقه و از جیب خودشان برای بازیکنان هزینه می کنند که اگر این دلسوزی‌ها نبود، شاهد موفقیت بانوان در عرصه‌های مختلف ورزشی نبودیم.

آمنه غلام ویسی یادآور شد: در حال حاضر ۲۰ بانوی ملی پوش در رشته‌های مختلف ورزشی مشغول فعالیت هستند و ۱۸ ورزشکار دعوت شده به اردوی تیم های ملی داریم.

وی به کسب ۱۹ مدال رنگارنگ بانوان استان رقابت‌های ملی و بین‌المللی در سال جاری اشاره کرد و افزور: کژان رستمی مدال نقره رقابت‌های دوومیدانی غرب آسیا را به دست آورد که مصداق توانمندی بانوان کردستانی است.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان یکی از مطالبات بانوان ورزشکار استان را افزایش اعتبارات عنوان کرد و ادامه داد: امسال برنامه ریزی کردیم که اعتبارات حوزه بانوان در هیات ها جداگانه هزینه شود و صحت و سقم هزینه کرد نیز رصد خواهد شد.

غلام ویسی اضافه کرد: امسال جدا از میزبانی مسابقات مختلف ورزشی ملی و استانی در حوزه بانوان، جشنواره فرهنگی ورزشی بانوان روستایی را برگزار کردیم و تلاش ما این است در بقیه نقاط روستایی نیز برگزار شود.

وی تاکید کرد: برنامه ریزی ما برای سال آینده، جهش ورزش بانوان در زمینه زیرساخت‌، اعتبارات و ورزش قهرمانی است.

مدیرکل وررش و جوانان کردستان، از دیگر مشکلات حوزه بانوان را عدم حمایت مالی بخش خصوصی با توجه به محدودیت این بخش در بحث رسانه‌ای شدن و پوشش خبری رقابت‌ها برشمرد و ابراز امیدواری کرد بتوان حمایت مالی واحدهای تولیدی را جلب کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha