هاشم علایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: علاوه بر بسترسازی سرمایهگذاری در ۱۶ شهرک و نواحی صنعتی، چهار ناحیه صنعتی برای سرمایهگذاری بخش خصوصی هم آمادهسازی شده که با تکمیل آن شاهد رونق تولید و اشتغال در این نواحی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه توسعه و تملک شهرکها و نواحی صنعتی جدید در دستور کار قرار دارد، افزود: شرکت شهرکهای صنعتی به عنوان یک سازمان توسعهای، با اجرای طرحهای عمرانی متعدد و تملک اراضی مورد نیاز، تلاش کرده تا زمین مورد نیاز سرمایهگذاران را تامین کند.
علایی ادامه داد: تاکنون در شهرکهای صنعتی استان، بیش از یک هزار و ۵۰۰ قرارداد حق بهرهبرداری زمین با متقاضیان و سرمایهگذاران منعقد شده که ۷۰۰ واحد تولیدی با اشتغال ۱۳ هزار نفر موفق به اخذ پروانه بهرهبرداری از سازمانها و دستگاههای ذیصلاح شدهاند.
کمبود زمین برای راهاندازی شهرکهای جدید در استان اردبیل
وی یکی از مشکلات شرکت شهرکهای صنعتی استان را کمبود اراضی برای راهاندازی شهرکها و واحدهای تولیدی برشمرد و افزود: توسعه شهرکها و نواحی صنعتی جدید، توسعه شهرک صنعتی ۲ اردبیل، توسعه نواحی صنعتی رضی و نیر و همچنین تملک و ایجاد شهرکهای صنعتی فناوری، ایجاد نواحی صنعتی سرعین و صنفی به طور جد مورد تاکید و پیگیری این شرکت قرار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل گفت: تولید و اشتغال با فعالیت بیش از هشت هزار نفر در شهرک صنعتی این استان رونق یافته است.
وی با بیان اینکه در تمامی شهرستانهای استان به غیر از شهرستان سرعین، شهرک و ناحیه صنعتی راهاندازی شده است، افزود: بیش از ۷۰۰ قرارداد حق بهرهبرداری زمین با سرمایهگذاران در این شهرک منعقد شده که با بهرهبرداری از ۳۰۰ واحد تولیدی، شاهد اشتغال بیش از هشت هزار نفر در این شهرک صنعتی هستیم.
علایی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی استان فعال است، افزود: ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت یک هزار و ۴۰۰ هکتار در استان اردبیل فعال است که از این تعداد زیرساختهای ۱۸ شهرک و نواحی صنعتی تامین شده و زیرساخت ۲ ناحیه صنعتی موران و اصلاندوز هم در آینده تامین میشود.
بخش خصوصی در ناحیه صنعتی رضی سرمایهگذاری میکند
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل از توسعه سرمایهگذاری بخش خصوصی در ناحیه صنعتی رضی با هدف رونق تولید و اشتغال خبر داد و گفت: توسعه ناحیه صنعتی رضی در اولویت برنامههای کاری این شرکت قرار دارد و امیدواریم با کمک مسئولان استانی و شهرستانی حمایت از سرمایهگذاران و واحدهای تولیدی محقق شود.
وی با بیان اینکه چهار شهرک صنعتی در مشگینشهر فعال است، اظهار کرد: وجود سه شهرک و ناحیه صنعتی دولتی و یک شهرک غیردولتی در شهرستان مشگینشهر شرایط مناسبی را برای حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی در این شهرستان فراهم کرده و باید تلاش کنیم از تمامی ظرفیتهای ممکن برای حمایت از واحدهای تولیدی استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل با اشاره به راهاندازی ناحیه صنعتی هلآباد در منطقه هیر شهرستان اردبیل افزود: ایجاد ناحیه صنعتی هلآباد در شورای برنامهریزی استان مصوب و مراحل مطالعات امکانسنجی و مکانیابی آن به اتمام رسیده و در مرحله تصویب در هیات مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران قرار دارد.
وی مساحت ناحیه صنعتی هلآباد را در حدود ۵۰ هکتار برشمرد و افزود: تملک این ناحیه صنعتی از اراضی ملی در دست اقدام میباشد که در صورت تسریع دستگاههای دخیل در پاسخ به استعلامات نهایی، شاهد تملک و ایجاد آن در آیندهای نزدیک خواهیم بود.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.
نظر شما