اسماعیلی چمنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای گسترش رشتههای تقاضامحور و کاربردی و به منظور پاسخگویی به نیازهای کشور و استان و پس از پیگیریهای صورت گرفته از دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با پذیرش دانشجو در رشتههای جدید موافقت شده است.
وی افزود: رشتههای فیزیک گرایش علوم و فناوری کوانتومی، مخاطرات محیطی، جامعه شناسی و مهندسی خودرو گرایش سازه و بدنه خودرو در مقطع کارشناسی ارشد و مهندسی برق گرایش الکترونیک در مقطع دکتری تخصصی در خردادماه سال جاری صادر شده است.
وی ادامه داد: همچنین مجوز رشتههای مهندسی سیستمهای انرژی گرایش سیستمهای انرژی، مهندسی برق گرایش برنامهریزی و مدیریت سیستمهای انرژی الکتریکی و حقوق خصوصی در مقطع کارشناسی ارشد و رشته مدیریت منابع خاک، فیزیک و حفاظت خاک در مقطع دکتری در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اخذ شده بود.
چمنی تصریح کرد: مجوز رشتههای ارتباط تصویری و مهندسی ساخت و تولید در مقطع کارشناسی، رشتههای فیزیک گرایش اپتیک و لیزر، مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم و زبان و ادبیات فارسی گرایش ادبیات کودک و نوجوان در مقطع کارشناسیارشد و رشتههای فیزیک گرایش فیزیک ماده چگال، مهندسی شیمی و مهندسی کامپیوتر در مقطع دکتری در سال گذشته صادر و پذیرش دانشجو از نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ آغاز شده است.
او گفت: در مجموع از سال گذشته تا خردادماه امسال با ایجاد ۱۷ رشته در دانشگاه محقق اردبیلی موافقت شده و اقدامات و پیگیری اخذ مجوز و راهاندازی رشتههای اشتغالمحور از سیاستهای اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اهم اقدامات دانشگاه است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: این دانشگاه به عنوان ستاد اصلی کارگروه آمایش و مدیریت تحول آموزش عالی استان، به بررسی و اخذ مجوز رشتههای تحصیلی منطبق بر نیازمندیهای اشتغال و همچنین امکانات و توانمندیهای موجود اقدام میکند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
نظر شما