علیاصغر عباسزاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این افراد از ۲۷ مرداد ماه تا ۶ شهریورماه امسال ۲ روز بعد از اربعین حسینی در گمرک خسروی به زائران خدمات رسانی می کنند.
وی اظهار کرد: با برنامهریزی به عمل آمده و هماهنگیهای صورت گرفته این تعداد از همکاران به سه گروه ۱۰ نفره تقسیم خواهند شد و به صورت دورهای، هر گروه به مدت چهار شبانه روز در گمرک خسروی مستقر و مشغول ارایه خدمات به زوار عتبات عالیات خواهند شد.
عباسزاده گفت: گروه اول از همکاران گمرک کرمانشاه، فعالیت کاری خود را از ۲۷مردادماه در گمرک خسروی آغاز و تا ۳۰ مرداد ماه ارایه خدمت خواهند کرد و با بازگشت گروه اول، گروههای بعدی براساس زمان بندی به عمل آمده به ترتیب به گمرک خسروی خواهند رفت و امور تشریفات گمرکی کالاهای زائرین را انجام خواهند داد.
ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک کرمانشاه گفت: این شیوه ارائه خدمت کارکنان گمرک کرمانشاه در همراهی و همکاری با کارکنان گمرک خسروی تا ۲ روز بعد از اربعین ادامه خواهد داشت و مدیریت و مجموعه گمرکات استان کرمانشاه از کارکنان گمرک کرمانشاه تا کارکنان گمرکات پرویزخان، شیخ صله، شوشمی، سومار و در راس آن ها همکاران گمرک خسروی، تمام توان و سعی خود را به کار خواهند گرفت تا زوار ابا عبدالحسین (ع) در مسیر حرکت به سمت کربلا و بازگشت از این سفر معنوی و پر برکت از گمرک خسروی بدون وقفه تشریفات گمرکی کالای خود را به انجام رسانند.
عباس زاده با اشاره به فراهم بودن شرایط مطلوب برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی گفت: تمام دستگاههای خدمات رسان در این مرز آماده خدمت رسانی هستند.
او ادامه داد: گمرک در ۲ بخش مسافری و تجاری در این مرز فعالیت شبانه روزی دارد و فعالیتهای تجاری مرز خسروی از روز دوشنبه ۲۲ مردادماه به خاطر پیک تردد زائران از این مرز و در راستای خدمات رسانی مطلوب تر تا پایان اربعین متوقف خواهد شد.
وی گفت: مرز سومار جایگزین فعالیتهای تجاری و صادرات کالا و همچنین عبور کامیون های حامل مواکب خواهد بود و طرف مقابل ما در کشور عراق تاکنون همکاری خوبی برای ترخیص کالاهای صادراتی انجام داده و شب گذشته تا ساعت ۲۴ فعالیت های تجاری این مرز ادامه داشته و تلاش میکنیم تا ساعت ۲۴ امشب یکشنبه تمام کالاهای صادراتی از مرز خسروی خارج شده و به صفر برسد.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.
خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب میکنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف میرسند، همچنین پیش از زیارت امام حسین به امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف میشوند.
نظر شما