حجتالاسلام پرویز بخشیپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بقاع متبرکه از محل اعتبارات ملی ردیف ندارد و بیشتر امور این مکانهای مقدس از محل نذورات مردم اداره میشود.
وی با بیان اینکه ۴۷ بقعه متبرکه دارای طرح جامع است بیان کرد: عملیات عمرانی تکمیل مجتمع خدماتی و اقامتی شامل ساخت زائرسرا، سرویس بهداشتی، ایجاد صحن در آستان مقدس امامزاده شاه سلیمان علی (ع) خوسف به مساحت سه هزار و ۲۰۰ مترمربع سال ۱۳۹۷ آغاز شده و هنوز ادامه دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی عنوان کرد: همچنین عملیات عمرانی تکمیل ساختمان شبستان امامزاده بی بی زینب خاتون شهرستان سربیشه نیز سال ۱۳۹۶ آغاز شده و در مساحت هزار و ۱۵۰ مترمربع هنوز به پایان نرسیده است.
وی با اشاره به ادامه اجرای عملیات عمرانی تکمیل ساختمان شبستان امامزاده زیدبن محمد شهرستان قاین اشاره کرد و افزود: این پروژه در مساحت ۸۹۰ مترمربع سال ۱۳۹۷ آغاز شده و از محل نذورات مردمی در حال تکمیل است.
حجتالاسلام بخشیپور، احداث ساختمان شبستان مسجد حضرت ابوالفضل (ع) نهبندان به مساحت ۵۰۰ مترمربع، ساختمان زائرسراهای آستان مقدس امامزاده سید حامد علوی سربیشه به مساحت ۴۰۰ مترمربع و شبستان امامزاده سید جلیل روستای امرودکان فردوس به مساحت ۳۸۰ مترمربع را از دیگر پروژههای در دست احداث ذکر کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی یادآور شد: بهرهبرداری از ساختمان شبستان و ادامه عملیات عمرانی ساختمان سرویس بهداشتی آستان مقدس امامزاده سعد الله بن موسی الکاظم روستای شاهرخت زیرکوه به مساحت هزار و ۱۰۰ مترمربع و ساختمان شبستان امامزاده عمر بن داوود روستای افین زیرکوه به مساحت ۱۵۰ مترمربع نیز از دیگر پروژههای عمرانی بقاع متبرکه استان است.
وی افزود: عملیات عمرانی تکمیل ساختمان سرویس بهداشتی امامزادگان سلطان محمد و ابراهیم شهرستان فردوس به مساحت ۲۵۰ مترمربعو ساختمان شبستان امازاده اسماعیل روستای خشکان به مساحت ۹۰۰ مترمربع نیز در حال اجرا است که هر پروژه از محل نذورات مردمی و درآمدهای همان محل، تکمیل و به بهرهبرداری می رسد.
نظر شما