میدری تعامل خوبی با جامعه کارگری دارد و در اجرا قوی است

تهران- ایرنا- رئیس کانون کارگران ساختمانی کشور گفت: فعالیت میدری طی هشت سال در معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نشان می‌دهد که وی تعامل خوبی با جامعه کارگری، بهزیستی و نیازمندان دارد و در اجرا هم قوی عمل کرده است.

اکبر شوکت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مورد معرفی احمد میدری وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی کابینه دولت چهاردهم به مجلس اظهار داشت: گزینه جامعه کارگری برای انتخاب وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با توجه به قولی که دکتر پزشکیان داده بود که از بطن جامعه کارگری باشد، علیرضا محجوب بود که شناخت از جامعه کارگری دارد و سال ها نماینده مجلس و عضو شورای تامین اجتماعی و نماینده کارگران بوده است.

وی ادامه داد: آقای رئیس جمهور قول داده بود که وزیر از بطن جامعه کارگری باشد و به ما هم گفته بودند که گزینه بدهیم و ما هم آقای محجوب را در نظر داشتیم و تشکل های استانی هم از وی حمایت کردند اما این اتفاق نیفتاد.

این عضو سابق هیات امنای سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: بعد از آن زمزمه هایی به گوش رسید که موجب استرس جامعه کارگری شد که نشانه های اقتصادی داشتند.

شوکت گفت: در کشور بیشترین میزان جامعه هدف در وزارت رفاه است بنابراین وزیر در این وزارتخانه در دیدگاه اقتصادی آن باید به دیدگاه اجتماعی محور نگریسته شود و وزیر منتخب علاوه بر مقبولیت جامعه کارگری باید مقبولیت اجتماعی هم داشته باشد.

وی تصریح کرد: بنابراین بعد از گزینه آقای محجوب برای وزارت رفاه گزینه مورد قبول جامعه کارگری آقای میدری بود که دیدگاه اقتصادی محور دارد و رویکرد وی اجتماعی محور است و مسایل اقتصادی را با رویکرد اجتماعی بررسی می کند.

رئیس کانون کارگران ساختمانی کشور با تاکید براینکه مسئولان باید تبعات اجتماعی مسایل اقتصادی را درک کنند، اظهار کرد: در هشت سالی که میدری معاونت رفاه وزارت رفاه را بر عهده داشت تعامل خوبی با جامعه کارگری، بهزیستی و نیازمندان داشت و هم علم آن را دارد و هم در اجرا هم قوی بود.

شوکت افزود: میدری بر مسایل مربوط به صندوق های بازنشستگی، مسایل اقتصادی و افزایش حقوق بازنشستگان اشراف کامل دارد و بعد از محجوب، گزینه مطلوب جامعه کارگری است.

وی یادآورشد: توصیه من به میدری به عنوان وزیر پیشنهادی رفاه این است که رفتار و خاطره خوب گذشته خود را خدشه دار نکند و بداند که این وزارتخانه متعلق به جامعه کارگری و تشکل های مردمی است و ارتباط خود را با جامعه کارگری حفظ کند و آنها را طرف مشورت خود قرار دهد و به دنبال توجه به شرکای اجتماعی باشد، وزرایی که به شرکای اجتماعی خود بی توجهی کردند یادگار بدی از خود به جا گذاشتند.

رئیس کانون کارگران ساختمانی کشور همچنین به وزیر پیشنهادی رفاه توصیه کرد که درانتصابات نیز افرادی که مورد وثوق شرکای اجتماعی و از نخبگان هستند را انتخاب کند چراکه وزارت رفاه جای آزمون و خطا نیست.

به گزارش ایرنا، احمد میدری اقتصاددان و نماینده آبادان در دوره ششم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ۲۱ مردادماه به عنوان گزینه تصدی پست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی شد.

احمد میدری (متولد ۱۳۴۲ در آبادان) اقتصاددان ایرانی و معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت حسن روحانی بوده است. وی دارای دکترای تخصصی اقتصاد و کارشناسی ارشد توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی از دانشگاه تهران است.

میدری سابقه تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه شهید چمران اهواز را نیز دارد و در سال ۱۳۸۲، دوره کوتاه‌مدت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سازمان ملل را نیز طی کرده است.

در انتخابات زودهنگام چهاردهم دوره ریاست جمهوری در ایران، احمد میدری به عنوان مشاور اقتصادی مسعود پزشکیان، نامزد جبهه اصلاحات، در برنامه میزگرد اقتصادی شبکه یک سیما حاضر شد. میدری در این میزگرد آموزش و بهداشت را به عنوان دو کالای عمومی معرفی کرد که باید خارج از نظام بازار در اختیار شهروندان قرار گیرد. این اقتصاددان بازسازی اقتصادی بر اساس عدالت اجتماعی را ایده اصلی پزشکیان دانست.

از سوابق اجرایی، آموزشی و پژوهشی احمد میدری می‌توان به معاون وزیر کار در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره ششم، مشاور قائم مقام وزیر اقتصاد (از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴)، عضو هیئت مدیره بیمه دانا (از خرداد ۱۳۸۴ تا تیر ۱۳۸۶)، عضو ناظر شورای برنامه‌ریزی استان خوزستان در دوره نمایندگی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی از سال ۱۳۸۳ تاکنون در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد (دروس: سیاست‌گذاری در بخش صنعت، نظام‌های اقتصادی، اقتصاد توسعه، و روش تحقیق)، تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و آبادان، دروس اقتصاد خرد و کلان (از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۵)، پژوهشگر مرکز تحقیقات استراتژیک (از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۲) و پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی (از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶) اشاره کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha