به گزارش خبرنگار ایرنا، حبیب شریف،سهشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای فعالیت مجمع خیران نخبهپرور در سال ۱۳۹۵با این مساله فرهنگی مواجه بودیم که خیران مایلند نتیجه کار خود را ۲ تا سه سال پس از نیت ببینند، به همین دلیل به سراغ اقدامات خیری مانند مدرسهسازی، مسجد و حسینیه سازی، مراکز درمانی و خوابگاهسازی و زیرساختهایی از این قیبل میروند که سخت افزاری است.
وی افزود: این در حالی است که شناسایی و تربیت یک دانشآموز ابتدایی، دستکم ۲۰ سال زمان میبرد تا به نتیجه ای قابل مشاهده برسد و باید تبیین شود که تربیت نیروهای انسانی توانمند به منزله تجهیزات نرم افزاری مدارس، مراکز دینی و بیمارستانها است.
مدیرعامل مجمع خیران نخبهپرور از رسانهها خواست تا فرهنگ نخبهپروری را در میان خیران ترویج و فرهنگسازی کنند.
شریف گفت: حتی اگر خیری علاقه مند باشد که نامش ماندگار شود این امکان وجود دارد جوایزی به نام خود او تعریف شود و یک یا چند دانشجو یا دانش آموز مستعد، از طریق این بورسیه حمایت شوند. در این قالب جوایز و بورسیههایی با نام بزرگان و نخبگان فارس تعریف شده تا دانشجویان و دانشآموزان نخبه از آن بهرهمند شوند و نام این مفاخر نیز ماندگار و از آنها الگوسازی شود.
وی ادامه داد: هدف بنیاد ملی نخبگان، شناسایی و هدایت استعدادهای برتر در مسیر نخبه گزینی، نخبه گماری، تکریم نخبگان و الگوسازی از آنها برای نسل آینده است.
شریف افزود: از آنجا که از ابتدا بودجه این بنیاد محدود بوده، موازی با ریل این بنیاد، مجمع خیران نخبهپرور در سال ۱۳۹۵ ریلگذاری شد تا شمار بیشتری از نخبگان را با خود همراه کند.
مدیرعامل مجمع خیران نخبهپرور با اشاره به طرحهای این مجمع برای شناسایی، هدایت و تربیت دانشآموزان با استعداد، ادامه داد: آنها با توجه به هوشهای هشت گانه ریاضی، علوم تجربی، دینی، کلامی، هنری، فضایی، ورزشی و اجتماعی شناسایی میشوند و جایزه آنها به صورت توانمندسازی است؛ یعنی امکانات و زمینه برای رشد و تربیت آنها فراهم میشود.
وی گفت: امسال نیز ۲۰۰ نفر از دانشآموزان مستعد فارس شناسایی شدهاند که در جشن ربیع، معرفی و جوایز توانمندسازی به آنها اهدا میشود. استعدادهای شناسایی و جذب شده، تا زمانی که پویایی خود را حفظ کنند، مورد حمایت خیران نخبهپرور قرار میگیرند.
شریف ادامه داد: با تشویق بنیاد ملی نخبگان، مجمع خیران نخبه پرور فارس به راهاندازی این مجمع در استان های کشور نیز کمک کرده و مجمع خیران نخبهپرور البرز، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، قزوین، کردستان، مازندران، هرمزگان، همدان، کهگیلویه و بوبراحمد و یزد با حمایت فارس راه اندازی شده و یا مراحل ثبت نهایی را طی می کند.
فرصت ثبت نام ۱۷ بورسیههای علمی انجمن خیران نخبهپرور فارس تمدید شد
مدیرعامل مجمع خیران نخبهپرور فارس گفت:برای ۱۷ بورسیه و جایزه علمی سال ۱۴۰۳فراخوان داده شده ، برای اهدای هر یک از این جوایز یک کارگروه تخصصی پروندههای رسیده را بررسی میکند و با معیارهای علمی این جوایز را به مستعدترین افراد اختصاص میدهد.
وی اعلام کرد: مهلت نامنویسی و ارائه مدارک برای بهره مندی از جوایز و بورسیههای علمی ۱۴۰۳ مجمع خیران نخبهپرور فارس، تا ۱۵ شهریور ماه تمدید شد.
حمایت از فارغ التحصیلان دکتری و پیشگیری از مهاجرت نخبگان
شریف گفت: خیران نخبهپرور فارس در قالب طرحهای پسا دکتری، دانشآموختگان دوره دکتری را به مدت ۲ سال جذب و حقوق ۲۱۰ میلیون ریالی آنها را پرداخت می کند تا یکی از مشکلات جامعه را حل کنند؛ بسیاری از آنها پس از این دوره جذب دانشگاههای کشور میشوند.
او بیان کرد: تاکنون ۲۲ دانشآموخته دکتری فارس در قالب طرحهای پسا دکتری مورد حمایت قرار گرفتهاند.
نظر شما