۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۹
کد خبر: 85568505
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۷۰ درصد پروژه ساماندهی فاضلاب تربت‌حیدریه انجام شد + فیلم

تربت‌حیدریه - ایرنا - مدیر پروژه‌های آبی شرکت مجری طرح ملی فاضلاب شهرستان تربت‌حیدریه (توس مسیر) گفت: از مجموع ۱۰۰ کیلومتر تعهد این شرکت برای انجام طرح ملی ساماندهی شبکه فاضلاب این شهر ۷۰ درصد با حدود هفت هزار انشعاب انجام شده‌است.

به گزارش ایرنا، نوید مشتاقی عصر روز چهارشنبه در جریان بازدید اصحاب رسانه از مراحل انجام طرح ملی فاضلاب تربت‌حیدریه و تصفیه‌خانه مربوطه افزود: حجم عملیات این پروژه ۳۵۰ کیلومتر است که قبل از انعقاد قراردادبا این شرکت، ۲۵۰ کیلومتر آن توسط شرکت آب و فاضلاب شهرستان تربت‌حیدریه انجام شده‌بود.

وی با بیان اینکه این میزان فعالیت معادل حدود هفت هزار انشعاب خانگی است، گفت: برای تحقق آن تاکنون سه هزار میلیارد ریال اعتبار تنها در بخش فاضلاب شهری صرف شده‌است.

مشتاقی؛ ظرفیت تصفیه‌خانه را نیز ۱۳ هزار مترمکعب در شبانه روز اعلام و اظهار کرد: در طرح نهایی قرار است این رقم به ۲۵ هزار مترمکعب در شبانه روز ارتقا یابد.

طرح ملی فاضلاب تربت‌حیدریه
به گزارش ایرنا، طرح ملی فاضلاب تربت‌حیدریه از جمله طرح‌های کلان دولتی است که عقد قرارداد و شروع فعالیت آن به شهریور سال ۹۷ می‌رسد.

هر چند این طرح ابتدا با هدف جمع‌آوری فاضلاب شهری کلید خورد، اما این بدان معنا نبود که در همین یک هدف خُرد خلاصه شود بلکه در مراحل بعدی، تامین آب مصرفی بخش صنعتی و کشاورزی منطقه تربت‌حیدریه و حتی دیگر نقاط همجوار نیز در دستور کار بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه نیز در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، مدت زمان قرارداد را ۲۹ سال اعلام و اظهار کرد: چهار سال فعالیت اجرایی و ۲۵ سال نیز مدت بهره‌برداری می‌باشد.

علیرضا عباسی با بیان اینکه تکمیل طرح ملی فاضلاب تربت‌حیدریه جزو برنامه‌های جدی دولت است، افزود: با توسعه شبکه، اکنون آمار انشعابات فاضلاب در این شهرستان به ۶۵ هزار انشعاب افزایش یافت.

وی تاکید کرد: مدیریت منابع آب، ارتقای سلامت و بهداشت عمومی، بازچرخانی و استفاده از پساب و جلوگیری از ورود آلاینده‌ها به محیط طبیعی، دفع بهداشتی فاضلاب، ارتقای مدیریت عرضه و تقاضا و تنوع بخشی به سامانه‌های تولید و توزیع آب شرب، تامین نیاز آبی بخش کشاورزی و صنعت بخشی از اهداف و چشم‌انداز طرح ملی فاضلاب تربت‌حیدریه به عنوان یکی از پروژه‌های بزرگ عمرانی خراسان رضوی است.

عباسی اضافه کرد: در حوزه این شرکت که پنج شهر و ۱۳۴ روستای جنوب خراسان رضوی را تحت پوشش دارد، ۶۲۰ تا ۷۵۰ لیتر آب شرب در ثانیه مورد نیاز است.

وی ادامه داد: با در نظر گرفتن میانگین مصرف ۷۰۰ لیتر در ثانیه حدود ۲۰۰ لیتر فاضلاب در ثانیه تولید می‌شود که بعد از تصفیه، برای مصارف صنعت استفاده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه گفت: قرارداد فی‌مابین شرکت سرمایه گذار و فولاد رخ از تیر ماه سال ۱۴۰۱ به صورت قانونی منعقد شده بود.

به گزارش ایرنا، با ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی، اکنون ۶۲ هزار مشترک شهری و ۲۹ هزار و ۱۰۰ مشترک روستایی و ۶۵ هزار انشعاب فاضلاب تحت پوشش شرکت آبفای تربت‌حیدریه قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha