نایب رییس اتحادیه نانوایان: قیمت نان در کرمانشاه افزایش نیافته است

کرمانشاه- ایرنا- نایب رییس اول اتحادیه نانوایان کرمانشاه با اعلام اینکه افزایش قیمت نان فقط توسط وزرات کشور اعمال می‌شود و خارج از اراده استانداری و حتی اتحادیه است، گفت: تاکنون افزایش قیمتی از طریق کارتخوان‌های نانوایی‌های استان کرمانشاه اعمال نشده است.

فریبرز عزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: متاسفانه عده ای از فیک نیوزها در فضای مجازی شایعه افزایش قیمت نان در استان به راه انداخته اند که صحت ندارد.

وی البته گفت: تا کنون در ۱۰ استان کشور متوسط ۲۵ درصد به قیمت نان اضافه شده اما اینکه چه زمانی نوبت استان کرمانشاه می شود معلوم نیست.

به گفته عزیزی از چهار استان همجوار کرمانشاه در سه استان همدان ، کردستان و لرستان افزایش قیمت نان اعمال شده ولی افزایش نرخ در استان های کرمانشاه و ایلام هنوز عملیاتی نشده است.

وی حفظ آرامش مردم استان در ایام میزبانی زوار اربعین را اولویت دانست و پیش بینی کرد که احتمالا برای فصل پاییز در استان کرمانشاه افزایش قیمت نان خواهیم داشت اما این افزایش قیمت در سبد اقتصادی خانوار زیاد نخواهد بود.

نایب رییس اول اتحادیه نانوایان کرمانشاه در خصوص نرخ کنونی نان در استان نیز گفت: هم اکنون لواش نوع یک ۴۷۰ و نوع ۲، ۵۰۰ تومان است، تافتون نوع یک و ۲ نیز به ترتیب ۷۰۰ و ۹۰۰ تومان می شود ، سنگک نوع یک و ۲ نیز به ترتیب هزار و ۸۰۰ و ۲ هزار و ۳۰۰ تومان نرخ دارد.

عزیزی ادامه داد: نرخ بربری نوع یک و ۲ به ترتیب هزار و ۲۰۰ و هزار و ۷۰۰ تومان، نان ماشینی کیلویی نوع یک و ۲ هم به ترتیب هر کیلو ۲ هزار و ۶۰۰ و ۲ هزار و ۷۵۰ تومان می شود و نرخ نان ساجی نوع یک و ۲ نیز هزار و ۶۰۰ و ۲ هزار تومان است.

وی تفاوت نان نوع یک و ۲ را در استفاده از سهمیه آرد دولتی و یا ترکیب آن با آرد آزاد عنوان کرد.

عزیزی نرخ نانوایی های آزاد پز استان را نیز برای نان سنگک و بربری بدون کنجد به ترتیب ۹ هزار و هشت هزار تومان اعلام کرد و افزود: نان تافتون نیز پنج هزار تومان است.

آنچنان که وی توضیح داد: نانوایی های آزاد پز اگر تا ۱۰ گرم کنجد اضافه کنند می توانند هزار تومان افزایش نرخ داشته باشند.

این مسوول اتحادیه نانوایان کرمانشاه در ادامه در خصوص میزان افزایش قیمت نان در استان نیز گفت: طبق آنالیز ما باید بین ۵۵ تا ۹۰ درصد افزایش نرخ داشته باشیم اما تصمیم گیرنده نهایی وزارت کشور است و به طور میانگین برای سایر استان ها ۲۵ درصد افزایش نرخ نان از طریق کارتخوان ها اعمال شده است.

وی با گلایه از نحوه افزایش نرخ نان نیز بیان کرد: تکلیف افزایش نرخ ها باید در ابتدای هر سال با توجه به تورم و افزایش قیمت آب، برق، گاز و دستمزد کارگر تعیین شود.

وی در خصوص نگرانی مردم از افزایش نرخ نان نیز گفت: افزایش آنقدر نیست که از نظر اقتصادی به مردم فشار بیاورد به طور مثال اگر هر نفر در روز سه نان لواش مصرف کند در ماه حدود ۱۱ هزار تومان به ازای هر نفر اضافه می شود که پول یک پفک هم نیست.

نایب رییس اول اتحادیه نانوایان کرمانشاه در ادامه در خصوص تاثیر قطع برق بر فعالیت نانوایی ها نیز گفت: گلایه اصلی ما در خصوص نحوه اطلاع رسانی است چرا که اگر نانوایی بداند در چه ساعتی قطعی برق دارد دیکر در آن ساعت خمیر نمی زند.

عزیزی در خصوص استفاده از ژنراتور نیز بیان کرد: از حدود هزار نانوایی فعال در استان کرمانشاه شاید حدود ۲۰۰ واحد ژنراتور داشته باشد و الان هزینه ژنراتور به حدود ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان رسیده و تهیه آن برای اکثر نانوایی ها سخت است.

استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد و در مجموع یک هزار واحد نانوایی در استان فعال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha