به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری یزد، " مهران فاطمی " در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان اصلیترین مسئله یک دهه آینده استان را مشکل ناترازی انرژی در فصل تابستان و زمستان دانست و افزود: بر این اساس توسعه انرژی خورشیدی در استان به صورت جهادی و روزانه با حضور سرمایهگذاران پیگیری شود.
وی با اشاره به لزوم پیگیری تحقق سهم ۴۰ درصدی بهرهوری از رشد اقتصادی استان اظهار کرد: در شرایط ناترازی شدید انرژی و کمبود منابع آبی بهترین رویکرد حفظ و به روز رسانی تکنولوژی صنایع از مسیر افزایش بهرهوری است.
استاندار یزد با تاکید بر تشکیل شورای راهبری برش استانی برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی به عنوان رئیس، مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت به عنوان دبیر، روسا و دبیران کارگروههای چهارگانه شورای برنامهریزی به عنوان دبیر شورای دستگاههای نظارتی و یک نماینده مجلس به عنوان عضو ناظر این شورا تعیین شوند.
وی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان باید نسبت به آموزش مدیران کارکنان و کارشناسان اقدام کند، گفت: با توجه به اینکه بسیاری از احکام برنامه هفتم توسعه ناظر به ظرفیتهای ایجاد شده برای بخش خصوصی است، آموزش این بخش نیز در دستور کار قرار گیرد.
فاطمی ادامه داد: مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان گفتگوهای نخبگانی برای قشرهای تاثیرگذار در رابطه با برنامه هفتم توسعه را برگزار و نظرات آنها را برای تدوین این برش استانی اخذ کند.
وی در ادامه به آیین نامه اجرایی نشاندار کردن مالیاتها اشاره و تصریح کرد: منابع حاصل از یک درصد از کل مالیات برای تقویت پروژه های حوزههای فرهنگ، آسیبهای اجتماعی، آموزش و پرورش، خانواده و جمعیت و فرزندآوری در مناطق کمتر برخوردار استان متمرکز شود.
استاندار یزد با تاکید بر ضرورت جذب کامل اعتبارات عمرانی استان یادآور شد: مدیران دستگاههای استان باید تا پایان مهلت مقرر نسبت به جذب اعتبارات و تسهیلات تبصره ای و حمایتی اقدام کنند، لذا بازگشت حتی یک ریال از این اعتبارات قابل قبول نخواهد بود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد هم با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه و اجرای آن مهمترین اتفاق توسعهای پیشروی کشور است، گفت: افزایش اختیارات استانها، تمرکز زدایی و مطالبهگری از شروط اصلی اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه در کشور است.
" مجید دهقانیزاده" با تاکید بر مشارکت حداکثری دستگاههای اجرایی و نظارتی در اجرا و شناخت برنامه هفتم توسعه کشور و ظرفیتهای نهفته در احکام این برنامه افزود: باید تمام بهرهبرداری لازم از این ظرفیت بزرگ در راستای ارتقاء و توسعه استان صورت پذیرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، برنامه هفتم توسعه و اجرای آن را مهمترین اتفاق توسعهای پیشروی کشور توصیف کرد و گفت: تحقق این امر نیاز به مشارکت و همت همه جانبه دستگاههای اجرایی و نظارتی دارد.
دهقانیزاده برنامه هفتم توسعه کشور را شعار و تمرکز اصلی رییس جمهور عنوان کرد و اظهار داشت: در این برنامه سازوکارهای خاص همچون شورای عالی راهبری دیده شده است.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان با بیان اینکه ارزیابی تمامی مراجع نظارتی کشور حاکی از عدم توفیقات در اجرایی شدن برنامههای توسعهای کشور است، افزود: متاسفانه حداکثر ۴۰ درصد این برنامهها اجرایی شده است.
دهقانیزاده از سازوکار مترقّی دیده شده در برنامه هفتم توسعه کشور یاد کرد و از تعامل مناسب دولت، مجلس شورای اسلامی و سایر ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی در تهیه و تدوین این برنامه سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه کشور میتواند فصل نوینی در پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور رقم زند.
به گفته وی، اجرای این برنامه فرصت کمنظیری برای استانها از جمله استان یزد است که بتواند از این ظرفیت بزرگ حداکثر استفاده را ببرد و این مهم مستلزم تمرکز بر نکاتی است که مستقیما به استان مربوط میشود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد در ادامه خواستار تدوین برنامه عملیاتی منظم، یکپارچه و منسجم با کشور در اجرای برنامه هفتم توسعه در استان شد و گفت: افزایش اختیارات استانها، تمرکز زدایی و مطالبهگری از شروط اصلی اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه در کشور است که باید به آن توجه ویژهای شود.
دهقانیزاده به آیین نامه اجرایی نشاندار کردن مالیاتها اشاره کرد و افزود: در استان یزد از میان ۲۷ طرح و پروژه انتخاب شده، تعداد ۲۳ طرح و پروژه از محل پرداختهای مالیاتی مودیان و با انتخاب آنان مبلغ ۱۵۳۲ میلیارد ریال تامین اعتبار شده است.
نظر شما