اسکندر رحیمی سه شنبه درمصاحبه با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بنابراین یک مدیر ورزشی با درایت و شایسته باید ازروسای هیات های توانمند سود ببرد و اگر فردی شایسته ریاست هیات است و بنا به دلایلی کاندیدا نمی شود مدیر کل باید شرایط لازم را برای نامزدی وی مهیا کند.
مدیرکل اسبق ورزش وجوانان فارس تاکید کرد: مدیر ورزشی باید توجه کند بیشتر زحمات ورزش بر روی دوش هیات هاست از این رو پیروزی و شکست بنام مدیر ثبت می شود.
افراد توانمند در ورزش فارس وجود دارد
رحیمی با بیان اینکه در ورزش فارس مردان و زنان بزرگ و توانمند و لایق جهت مدیریت هیات های ورزشی وجود دارند بیان کرد: متاسفانه به دلیل مسائل و مشکلاتی که در ورزش بوجود می آید کسی جهت ریاست هیات اعلام آمادگی نمی کند از این رو باید از آنها دلجویی و آنان را با حوزه ورزش آشتی داد.
وی افزود: روزگاری نه چندان دور استان فارس، ۲ تیم فوتبال در لیگ برتر و سه تیم در دسته اول داشت، در بسکتبال و والیبال درلیگ برتر و دسته اول نماینده داشت و در رشته هایی چون کشتی ، ژیمناستیک ،شنا، هندبال ،وزنه برداری و بسیاری از رشته های رزمی در ورزش آقایان و بانوان و دیگر رشته ها در کشور خوش می درخشیدند اما امروز به غیر از حسرت چیزی به دل نمانده است.
آه از نهادمان بر می آید، آیا گوهر شناس نیستیم
این استاد دانشگاه ادامه داد: هرگاه می شنویم که به اندازه یک تیم والیبال، بسکتبال و فوتبال و فوتسال خواهران و برادران ورزشکار شیرازی مهاجر به استان های دیگر داریم آه از نهادمان برمی آید، چرا مربیان ارزنده رشته های مختلف ورزشی استان فارس به استان های دیگر کوچ کرده اند آیا ما گوهر شناس نیستیم؟
ساخت و ساز اماکن ورزشی مهم است اما ...
وی با بیان اینکه مدیران ورزشی نباید فراموش کنند که ایجاد فضاهای ورزشی و ساخت و ساز مهم است اما آنچه نمود پیدا می کند موفقیت در میادین ورزشی داخلی و خارجی است، افزود: توقع این است که مسئولان استان همت کنند و ارتباط تنگاتنگی بین صاحبان صنایع و مسئولان ورزش استان برقرار و آنها را تشویق به سرمایه گذاری در ورزش کنند و از سویی دیگر مسئولان ورزش هم باید قدر افراد علاقمند به سرمایه گذاری در ورزش را بدانند تا آنها از حضور در ورزش دلسرد نشوند.
مسئولان با ورزش فارس مهربان تر باشند
رحیمی ادامه داد: در جوامع صنعتی و نیمه صنعتی دنیای امروز کمتر پدیده ای اجتماعی مانند ورزش پیدا می شود که مورد توجه قشرها و طبقات مختلف قرار گیرد، نفوذ ورزش در افراد جامعه بقدری زیاد است که مردم نتایج مسابقات را دنبال می کنند.
وی اضافه کرد: استقبال مردم از ورزش موجب شده چندین شبکه ورزشی در رادیو و تلویزیون راه اندازی شود و خبرگزاری ها و روزنامه ها هم صفحات اختصاصی ورزش دارند که این امر نشان از علاقه مردم به این مقوله مهم است.
منشور المپیک اتحاد و دوستی است
این استاد دانشگاه افزود :در ورزش بغض، حسد، کینه و منیت وجود ندارد چرا که ورزش محل دوستی و اتحاد است و منشور المپیک هم برهمین مبنا نوشته شده است.
نظر شما