به گزارش ایرنا، نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در ایینی به مناسبت افتتاح این طرح ها که در مسجد خاتم الانبیا(س) روستای قلعه سردار بخش چغامیش دزفول برگزار شد، گفت: بخش چغامیش دزفول با وجود اقدامهای انجام شده همچنان دارای مشکلات زیرساختی از جمله برق، آب، راه و سرانههای آموزشی است که تامین اعتبار ملی برای حل بخش از این مسایل در حال پیگیری است تا حرکتی قوی برای ایجاد تحول در زیرساختهای شهرستان آغاز کرد.
عباس پاپی زاده ادامه داد: جاده یکی از زیرساختهای مهم و مورد نیاز دزفول است که طی ماههای اخیر تمام طرحهای راه سازی مهم این شهرستان از جمله جاده دزفول به شوشتر تعطیل شده است که جذب اعتبار ملی برای فعال سازی مجدد این طرحها در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه جذب اعتبارات ملی برای طرحهای شهرستانی دارای فرآیندی دشوار و زمان بر است افزود: پیگیری اخذ مجوزهای ملی برای فعال شدن طرحهای راه سازی در دزفول به طور جدی در حال پیگیری است که در صورت تامین اعتبار گامهای مهمی در این زمینه در شهرستان برداشته میشود.
بخش چغامیش دزفول نیاز به احداث ایستگاه انتقال برق مستقل است
پاپی زاده توسعه فضای ورزشی را یکی از اولویتهای مهم دانست و گفت: در گذشته نه چندان دور، بخش چغامیش دزفول حتی از داشتن یک زمین چمن محروم بود که با اقدام انجام شده هم اکنون حتی روستاهای دارای یک هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت به بالای این بخش دارای زمین چمن شده است.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، افت فشار برق را یکی از چالشهای مهم بخش چغامیش دزفول دانست و گفت: بخش چغامیش نیاز به احداث ایستگاه انتقال برق مستقل است که تحقق این مهم نیازمند بودجه بسیار سنگینی است.
وی گفت: مجموع بودجه تمام دستگاههای دزفول امسال حدود سه هزا و ۱۰۰ میلیارد ریال است و این در حالی است که احداث یک پست فشار فوی برق اعتباری بیش از چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال نیاز دارد که با پیگیری انجام شده این امید وجود دارد تا با تخصیص اعتبارهای ملی این طرح مهم زیرساختی در بخش چغامیش محقق شود.
زیرساخت و سرانه ورزشی روستاهای بخش چغامیش دزفول با سرعت در حال ارتقاست
بخشدار چغامیش دزفول نیز در این آیین گفت: ۲۴ طرح عمرانی و زیرساختی با اعتبار ۲۹۶ میلیارد ریال در ۱۷ روستای این بخش همزمان با هفته دولت به بهره برداری رسید.
حسین رحیمی ادامه داد: زیرسازی و آسفالت حدود ۴۴ هزار مترمربع در هفت روستای سیدعنایت، بنوت پایین، نهضت آباد، دهنو، بنوت بالا، خوزینه بالا و سید نور با اعتبار ۸۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال از جمله طرحهای است که امروز به بهره برداری رسید.
وی تاریکی و نداشتن روشنایی را یکی از عوامل اصلی تصادفات در این محورها دانست و گفت: ۲ کیلومتر از جاده خطرناک روستای سیف آباد به سید عنایت، ۲ کیلومتر از جاده سه راخی چغامیش به بنه عیسی و همچنین روشنایی ورودی ۶ روستای جنوبی بخش به طول سه کیلومتر از جمله طرحهایی است که بهره برداری از آنها نقش مهمی در ارتقای امنیت جادههای این بخش دارد.
بخشدار چغامیش، با اشاره به مشکل تنش آبی و افت فشار برق برخی روستاهای این بخش افزود: روستای مبارز آباد یکی از روستاها با تنش آبی جدی بود که با اقدام انجام شده طرح آب رسانی به این روستا انجام شد که با این کار وضعیت آب این روستا در وضعیت پایدار قرار گرفت.
وی ادامه داد: تبدیل سیم به کابل برق معابر ۶ روستای بخش چغامیش به طور ۱۵ کیلومتر از جمله طرحهای به بهره برداری رسیده امروز است که اجرای این طرحها در کاهش افش فشار برق در این روستاها نقش داشته است.
رحیمی احداث زمینهای چمن را یکی از مطالبههای جدی جوانان روستاهای بخش چغامیش دزفول دانست و بیان کرد: روند پرشتابی برای احداث زمینهای چمن در روستاهای این بخش در حال انجام است و تا چند ماه آینده زمینهای چمن در روستاهای حمزه، سید عنایت، چغاچشمه و بنوت پایین و همچنین شهر چغامیش تکمیل و به بهره برداری میرسد.
آغاز عملیات اجرایی مجموعه ورزشی روستای قلعه سردار دزفول
به گزارش ایرنا، در این آیین که با حضور مسوولان شهرستانی در روستای قلعه سردار بخش چغامیش دزفول برگزار شد علاوه بر بهره برداری از مسجد خاتم الانبیا این روستا، عملیات اجرایی مجموعه ورزشی این روستا با وسعت هشت هزار مترمربع آغاز شد.
جمعیت شهرستان دزفول با روندی رو به افزایش براساس آخرین سرشماری در سال ۹۵ افزون بر ۴۴۵ هزار نفر، سیامین شهرستان پرجمعیت کشور و دومین شهرستان پرجمعیت خوزستان است.
شهرستان دزفول دارای چهار بخش مرکزی، چغامیش، سردشت و شهیون و ۱۲ شهر است. شهرهای صفی آباد، شمس آباد، حمزه، میانرود، امام، سالند، دزفول، سیاه منصور، چغامیش، شهیون، منتظران و جندی شاپور شهرهای تابعه شهرستان دزفول هستند.
بخش چغامیش دزفول با ۲۷ روستا بیش از ۳۵ هزار نفر جمعیت دارد.
دوم تا ششم شهریورماه هفته دولت نامگذاری شده است.
نظر شما