دکتر سیدمحمدمهدی احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بدین منظور اکنون ۶۹ گروه ثابت و ۱۵۵ گروه سیار در استان بر ذبح دام و تامین و عرضه محصولات دامی نظارت می کنند.
وی بیان کرد: این گروهها با حضور ۹۷ دامپزشک، ۱۲۹ بازرس و ۳۴ ناظر شرعی در حال ارائه خدمت به شهروندان هستند.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت در هیاتهای مذهبی در جریان تهیه غذا، گفت: فراورده های خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز صرفا باید از فروشگاههای مجاز و یا کشتارگاههای زیر نظارت دامپزشکی تهیه شود و به تاریخ تولید و انقضا در گوشتهای بسته بندی توجه شود.
وی افزود: همچنین نگهداری مواد پروتئینی در دمای مناسب و رعایت اصول نظافت شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار کرد: طبق برنامه، روند نظارتها در همه بخشها تشدید می شود، ضمن اینکه با توجه به ورود شمار بالای زائران پیاده در ایام دهه آخر صفر، در مسیرهای مواصلاتی منتهی به مشهد نیز در مواکب و محل استقرار زائران، ناظران دامپزشکی حضور دارند.
احمدی ادامه داد: با توجه به حجم بالای ورود زائران و اهمیت حفظ سلامت آنان بر روند تهیه، تولید و عرضه گوشت در تمام مراحل با حساسیت و دقت بالایی نظارت میشود.
نظر شما