مرز خسروی از نظر زیرساخت و نظم و انضباط برای تردد زائران اربعین اول شد

قصرشیرین- ایرنا- مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین در غرب کرمانشاه از نظر امکانات زیرساختی و نظم و انضباط برای تردد و خدمات‌رسانی و پذیرایی از زائران اربعین در بین مرزهای اربعینی اول شد.

محمد نجفی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تسلیت ایام پایانی ماه صفر با اعلام اینکه امسال اربعین مرز رسمی خسروی پذیرای حدود ۹۰۰ هزار زائر بود، افزود: مقامات لشکری و کشوری در بازدیدهای خود از این مرز نظم و انضباط و زیرساخت های بسیار خوب این مرز را در مقایسه با دیگر مرزهای تردد زائران اربعین بسیار قابل توجه دانستند ضمن اینکه مورد اقبال و رضایت زائران نیز واقع شد.

وی با بیان اینکه اکنون مرز خسروی ۲۴ ساعته و شبانه‌روزی برای تردد زائران فعال است، گفت: این مرز بعد از ایام اربعین تاکنون روزانه پذیرای یک هزار و ۵۰۰ زائر است که از این مرز عازم عراق می شوند که با توجه به ایام رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) تردد زائران از این مرز افزایش یافته است.

فرماندار قصرشیرین ادامه داد: شرایط عزیمت زائران از مرز خسروی با امکانات و زیرساخت های قابل توجه بدون هیچ محدودیتی فراهم است ضمن اینکه طرف عراقی نیز در مرز منذریه به صورت شبانه روز برای پذیرش زائران ایرانی پای کار است.

نجفی گفت: ۵۸ گیت ۲ کاربره در مرز خسروی وجود دارد که قابلیت افزایش به ۱۰۰ گیت را دارد و به هر میزان که تقاضای تردد وجود داشته باشد، گیت‌ها در پایانه مرزی خسروی فعال است تا معطلی برای تردد زوار ایجاد نشود.

او اضافه کرد: ظرفیت هتلینگ و مراکز اقامتی قصرشیرین با یک هزار و ۵۰ تخت نیز برای زائران در تمام ایام سال فعال است و زائرانی که این مرز را برای عزیمت به عتبات عالیات انتخاب کنند می توانند از این ظرفیت بسیار خوب نیز در صورت اقامت در قصرشیرین استفاده کنند.

به گزارش ایرنا؛ مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین در غرب کرمانشاه امسال نیز یکی از گذرگاه های عبور زائران اربعین حسینی بود.

قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.

خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می‌کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می‌رسند، همچنین پیش از زیارت امام حسین به امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha