علی ولایتی پور روز یکشنبه در حاشیه بازدید از نانواییهای سطح زابل در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: خبازیها باید در نحوه پخت و تهیه نان مرغوب دقت و سعی کافی را داشته باشند تا نان تولیدی به صورت مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.
وی بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب، توزیع آرد، ساعات پخت و رعایت شیوهنامه بهداشتی نانواییها از سوی دستگاههای ذیربط، تاکید کرد و افزود: بایستی به صورت مستمر بر چگونگی ارائه خدمات توسط نانواییها از طرف دستگاههای ذیربط نظارت شود.
سرپرست فرمانداری ویژه زابل با اشاره به اینکه برای هیچ حوزهای به اندازه آرد و نان در این شهرستان وقت گذاشته نشده و نظارت بر عملکرد واحدهای پخت نان از این پس به صورت مداوم ادامه خواهد داشت، ادامه داد: موضوع نان به همه دستگاهها و مسوولان مرتبط است و باید همگان پاسخگوی این نیاز اصلی مردم باشند.
معرفی و رتبهبندی نانواییها زابل
وی با بیان اینکه نان، قوت غالب مردم است، تصریح کرد: نانواییهای زابل براساس گزارشات و بررسی بازرسان، رتبهبندی میشوند و نانواییهای برتر و درجه یک به همشهریان معرفی خواهند شد.
ولایتی پور گفت: وجود صفهای طولانی و تحویل نان بیکیفیت به مردم به هیچ وجه قابل قبول نیست و نانوایان در قبال این موضوع مسوول و باید پاسخگو باشد و لازم است همواره به این مسئله توجه شود.
جریمه و لغو امتیاز در انتظار نانواییهای متخلف
وی بیان کرد: اعمال قانون برای نانوایان متخلفی که صیانت از حقوق شهروندی را رعایت نکنند شامل جریمه، کسر سهمیه آرد و لغو امتیاز نانوایی خواهد بود.
سرپرست فرمانداری ویژه زابل با تاکید بر اینکه همه واحدهای نانوایی ملزم به رعایت موازین و مقررات بهداشتی هستند، افزود: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از کیفیت نان، کم فروشی و گران فروشی مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان ویژه زابل در بازدیدی سرزده، از وضعیت واحدهای خبازی چگونگی پخت نان، رعایت شیوه نامههای بهداشتی، ساعات پخت و کیفیت آرد و نان، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانههای هر قرص نان با توجه به نوع نان را مورد بررسی قرار داد.
نظر شما